telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szopd a faszom ribanc! (BMW M5)

0 látta
0%

Szex az autóban

Hogy is jutottam el idáig? Sem általános iskolásként, sem pedig középiskolásként soha nem kellettem a lányoknak. Mindig átnéztek rajtam, akibe szerelmes voltam az pedig tudomást sem vett rólam, össze-vissza szívattak, barátzónába raktak a lányok szóval nem voltam a lányok kedvence. Aztán kimentem külföldre dolgozni, és pár év munka után eljutottam oda, hogy megvegyek egy BMW M5-öt. Mondanom sem kell, azonnali hatállyal megváltozott az emberek rólam kialakított képe. Aki eddig tett rám, hirtelen mind előkerült, és fűt fát ígért.

A csajozási problémáim egycsapásra megoldódtak, és még csak pénzt sem kellett villantanom. Elég volt megjelennem a kocsival, és néha-néha felajánlani, hogy elviszem őket ide-oda. De miért is éri meg mindez Nekem? Nos, mert nem a kocsimat, és nem a bankkártyámat szopják, hanem a faszomat. A Snapchates kurvák akik tiniként az interneten kurvulnak ugyan azok, mint idősebb társaik a 25-30 közötti lányok, akik pedig már különböző javakért teszik szét a lábukat. Én pedig nem vagyok rest kihagyni ilyen alkalmakat. Lehet, hogy nem így fogom megtalálni életem szerelmét, sőt, ebben szinte teljesen biztos vagyok, viszont a legjobb nőket baszhatom, szopathatom kényem-kedvem szerint.

Túlnőttem azon, hogy csak nézegessem az utcán a gyönyörű tini barátnőket. Többet akarok, azt akarom, hogy az Én faszomat szopják, és, hogy az Én kurváim legyenek. Ja, hogy ennek ára van? Lehet, de inkább így élek, mintsem, hogy 40 évesen is siránkozzak majd egy szobában ülve. Amúgy meg, ha az első csajt összeszeded, utána mindig sokkal könnyebben jön a második, harmadik, negyedik … sokadik. Már csak azért is, mert mindig akad egy barátnő, akinek szimpi vagy, és aki rád fog mászni azért, mert rivalizál azzal a lánnyal, akit Te először néztél ki magadnak. Az autós szex egyébként egy jó dolog, Én szeretem, mert izgi, de csak, és kizárólag kis sebességnél, és mindig figyeljetek a másikra is! Úgy értve, hogy a másik autósra, ne a ribancra.

szopd a faszom
Ribanc szopik a BMW M5-ben