telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A húsvéti nyuszi megbassza a csajomat

0 látta
0%

Ki van a húsvéti nyúl jelmezbe?

Most mondjátok meg… 2018.Április.2.-a van, húsvét Hétfő. A barátnőmmel, és az anyával készülünk a közös családi fényképre. Jó hangulatban telik a napunk, hiszen ma még nem veszekedtünk, és a barátnőmmel a legutóbbi békülős szex óta egyre kiegyensúlyozottabb a viszonyunk. Egyébként azon vesztünk össze, hogy hallottam innen-onnan, hogy megcsalt valakivel. Alapból is féltékeny típus vagyok, de amikor erről tudomást szereztem totál berezeltem, hogy most akkor mi lesz? Egyetelen nő, akit szeretek, imádok, megcsal, és majd elhagy? Csak azt ne! Mikor elmondtam neki, hogy mit hallottam persze egyből összevesztünk, és kicsit haragudtam is rá pár napig, de aztán egyszer csak rám mászott, és egy hatalmas békülős szex keretében újrakezdtük a kapcsolatunkat.

Első közös tervünk az volt, hogy idén végre készítünk egy normális családi képet, elvégre hamarosan gyerekünk lesz, és azért na mégis csak… A fotózáshoz egy profi fényképészt bíztunk meg, mert úgy voltunk vele, hogy megadjuk a módját annak a fényképnek. Több képet is készítettünk, mire végül az egyik egységesen elnyerte mindhármunk tetszését. Pár pillanattal később egy nyúl jelmezes valaki lépett be a hátsó erkélyajtón. Hirtelen nem tudtam mit mondjak, de mivel nagyon barátságos volt, és a lányok sem ilyedtek meg Tőle gondoltam nehogy már Én legyek az ünneprontó, így hát lepacsiztam vele, és megdumáltuk, hogy ő is rajta lesz a képen.

barátnő dugása
A húsvéti nyúl megbassza a csajomat!

Ezzel így eddig nem is lett volna semmi gond, azonban ekkor észrevettem, hogy a kibaszott nyúl molesztálja a nőmet. Egész pontosan a fényképezés közben betette a faszát a csajomnak, és a finom kis punci dugása közben pedig ügyelt rá, hogy ne mozduljanak meg a kép készítésének pillanatában. Most mi a fasz legyen? Anyósom szerint hagyjam őket, és majd megbeszéljük később. Kihívott kávézni, amíg a kibaszott nyúl megbaszta a barátnőm szőrös punciját, majd aztán ráverte a nagy, vastag faszát az Én egyetlenem arcára, és lenyalatta vele a kifolyó gecit. Mire visszaértünk a köcsög nyúl távozott…

Actors: Avi Love