telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Ez 2018 – fiatal kurvák Snapchaten

0 látta
0%

Szex ingyen Snapchaten, tiniribancokkal

2018-at írunk, és rohamosan szaporodik az internetes ribancok száma. Ebben a videoválogatásban látott videók mindegyike tinédzser lányok Snapchat idővonaláról került mentésre. Ez az úgynevezett „napom”, amit ők osztottak meg Snapchates barátaikkal. A kis picsák imádják magukat kelletni. Az internetes pöcshuszároknak külön táborai vannak, akik egy-egy, vagy akár több ribancba is szerelmesek egyszerre, és bőszen lájkolgatják, követgetik minden posztjukat, tevékenyésgüket.

 

Miért nincs egyetlen normális lány sem? Miért nincs egyetlen normális fiú sem?

Merül fel a kérdés jogosan sok emberben. Személyes véleményem szerint úgy vélem, 2018-ban a férfiak egyre inkább elnőiesednek, míg a nők egyre inkább elférfiasodnak. Persze nem mindenki, de, ha egy társadalmi jelenséget vizsgálunk (mert a probléma nagyságát tekintve, ez társadalmi szintű problémának tekinthető), akkor azt csak általánosítással lehet. Tehát a nemi szerepek felcserőlédésének következtében, illetőleg a példaképek hiányában sok most fiatal fiú/lány számára nincs kit, mit, hova, és hogyan követni. Illetőleg van, egész pontosan a fogyatékos média. Az amit követnek, és minden áron majmolnak, mert úgy vélik az a mérvadó, és ezt kell csinálniuk ahhoz, hogy „normálisak” legyen, miközben nem veszik észre, hogy a normális pont az volna, hogyha önmagukat adják.

Azt is fontos kiemelni, hogy önmagukban sem a lányok, sem a fiúk nem hibáztathatóak a jelenlegi helyzetért. Ez egy olyan probléma, aminek kialakulásáért mindkét nem egyaránt felelős. Na de nézzük:

 

Hogyan lesz valakiből netribanc? Miért mutogatják magukat a lányok Facebookon, Instagaramon, Snapchaten?

  • Mivel az emberei kapcsolataik nagyrésze az online térben van, így elsődlegesen ott tudnak igazán „kiteljesedni”, azaz azokat a dolgokat amit egy normál ember az offline életében tesz/mutat ők online mutatják. Ezzel az egyetlen gond, hogy ezen tevékenységüket nem csak a párjuk/közeli barátaik látják, hanem mindenki.
  • A megfelelési kényszer, a beilleszkedni vágyás, a vagánykodás is hatalmas húzóerő, aminek következtében sok fiatal előre át nem gondolt, később már nagyon kellemetlenként ható bejegyzéseket/fényképeket hoz létre, majd törölne, csak addigra már késő. Az internet sosem felejt…
  • Alacsony önbizalom pótlására is kiváló eszköz a kanos kisfiúk/kislányok állandó dícsérgető kommentjeit olvasgatni. Ha valakire sokszor mondasz egy olyat, ami jelen pillanatban nem igaz rá, figyeld meg, hogy előbb-utóbb elhiszi, és igaznak fogja vélni, majd aszerint fog viselkedni.

A lányok megtesznek mindent, hogy a mai divatot kövessék, mert úgy vélik ez kell a fiúknak. Úgy gondolják a „normális lányokkal” már szóba sem állnának a pasik. Pedig ez nem igaz. Csak ezen emberek pont a hülyék miatt inkább nem mutatkoznak, vagy legalábbis nem abban a közegben, ahol a hülyék, ezért tűnhet úgy, mintha kihaltak volna. A fiúk ugyan ennek a történetnek a másik felét képezik. Mindenki gengszter, mindenki kurva kemény, és macho, mert meg vannak róla győződve ez kell a lányoknak! Eközben csak egyet felejtenek el… Önmagukat adni. Mert valójában ez volna az, ami miatt értékesek vagyunk mi emberek. Ha önmagukat adjuk.

Olcsó másolat bárki lehet, egyéniség csak egy őszinte ember.