(HD) Ez 2018 – fiatal kurvák Snapchaten

0 nézetek
0%

Szex ingyen Snapchaten, tiniribancokkal

2018-at írunk, és rohamosan szaporodik az internetes ribancok száma. Ebben a videoválogatásban látott videók mindegyike tinédzser lányok Snapchat idővonaláról került mentésre. Ez az úgynevezett “napom”, amit ők osztottak meg Snapchates barátaikkal. A kis picsák imádják magukat kelletni. Az internetes pöcshuszároknak külön táborai vannak, akik egy-egy, vagy akár több ribancba is szerelmesek egyszerre, és bőszen lájkolgatják, követgetik minden posztjukat, tevékenyésgüket.

 

Miért nincs egyetlen normális lány sem? Miért nincs egyetlen normális fiú sem?

Merül fel a kérdés jogosan sok emberben. Személyes véleményem szerint úgy vélem, 2018-ban a férfiak egyre inkább elnőiesednek, míg a nők egyre inkább elférfiasodnak. Persze nem mindenki, de, ha egy társadalmi jelenséget vizsgálunk (mert a probléma nagyságát tekintve, ez társadalmi szintű problémának tekinthető), akkor azt csak általánosítással lehet. Tehát a nemi szerepek felcserőlédésének következtében, illetőleg a példaképek hiányában sok most fiatal fiú/lány számára nincs kit, mit, hova, és hogyan követni. Illetőleg van, egész pontosan a fogyatékos média. Az amit követnek, és minden áron majmolnak, mert úgy vélik az a mérvadó, és ezt kell csinálniuk ahhoz, hogy “normálisak” legyen, miközben nem veszik észre, hogy a normális pont az volna, hogyha önmagukat adják.

Azt is fontos kiemelni, hogy önmagukban sem a lányok, sem a fiúk nem hibáztathatóak a jelenlegi helyzetért. Ez egy olyan probléma, aminek kialakulásáért mindkét nem egyaránt felelős. Na de nézzük:

 

Hogyan lesz valakiből netribanc? Miért mutogatják magukat a lányok Facebookon, Instagaramon, Snapchaten?

  • Mivel az emberei kapcsolataik nagyrésze az online térben van, így elsődlegesen ott tudnak igazán “kiteljesedni”, azaz azokat a dolgokat amit egy normál ember az offline életében tesz/mutat ők online mutatják. Ezzel az egyetlen gond, hogy ezen tevékenységüket nem csak a párjuk/közeli barátaik látják, hanem mindenki.
  • A megfelelési kényszer, a beilleszkedni vágyás, a vagánykodás is hatalmas húzóerő, aminek következtében sok fiatal előre át nem gondolt, később már nagyon kellemetlenként ható bejegyzéseket/fényképeket hoz létre, majd törölne, csak addigra már késő. Az internet sosem felejt…
  • Alacsony önbizalom pótlására is kiváló eszköz a kanos kisfiúk/kislányok állandó dícsérgető kommentjeit olvasgatni. Ha valakire sokszor mondasz egy olyat, ami jelen pillanatban nem igaz rá, figyeld meg, hogy előbb-utóbb elhiszi, és igaznak fogja vélni, majd aszerint fog viselkedni.

A lányok megtesznek mindent, hogy a mai divatot kövessék, mert úgy vélik ez kell a fiúknak. Úgy gondolják a “normális lányokkal” már szóba sem állnának a pasik. Pedig ez nem igaz. Csak ezen emberek pont a hülyék miatt inkább nem mutatkoznak, vagy legalábbis nem abban a közegben, ahol a hülyék, ezért tűnhet úgy, mintha kihaltak volna. A fiúk ugyan ennek a történetnek a másik felét képezik. Mindenki gengszter, mindenki kurva kemény, és macho, mert meg vannak róla győződve ez kell a lányoknak! Eközben csak egyet felejtenek el… Önmagukat adni. Mert valójában ez volna az, ami miatt értékesek vagyunk mi emberek. Ha önmagukat adjuk.

Olcsó másolat bárki lehet, egyéniség csak egy őszinte ember.

Tól től:
Dátum: február 20, 2018