Szexkaland a főnökkel

Fizetés emelést szeretnének a fiatal dögös lányok

A főnökkel való szexkaland teljesen tipikus munkhelyes sztori amikor a nők valamit el szeretnének érni. Most sincs ez másként. Ebben a videóban két pályakezdő, fiatal, tinit láthatunk akik szeretnének némi plusz pénzt hazavinni. Na persze plusz munka nélkül!

A sztori ott kezdődik, hogy az egyik lány gyanútlanul megbeszélést kér az idős főnökétől s az fogadja is az irodájában. A fiatal lány elmondja, hogy úgy érzi kicsit több pénzre lenne szüksége, és ha kell akkor sokmindent képes megtenni a plusz összegért. Az idős úr először nem érti a lány mire céloz. Tájékoztatja, hogy nincs számára plusz feladat. A lány ezt picit zokon veszi s elmondja, hogy nem is feltétlen plusz munkára gondolt, hanem valami egészen másra. Aztán bemegy a főnöki íróasztal mögé majd bebújik alá s nadrágon keresztül elkezdi simogatni az idős férfi akkor még lankadt farkát. A főnök úr kezdetben tiltakozik, azonban a fiatal lány bája jelentős hatással van rá s végül belemegy a dologba. A lány előveszi lehúzza a férfi nadrágját, majd előveszi a farkát s szopni kezdi azt. Az idős úr nagyon élvezi a fiatal lány figyelmét, gyengédségét.

Szexkaland egyszerre két tini lánnyal

Ugyanis váratlanul betoppan a lány kolléganője, akinek szintén megtetszik a helyzet s automatikusan csatlakozik is harmadiknak a szexpartiba. Először ráül a főnöke arcára, és kinyalatja vele csodás, ízes, zamatos tinipunciját. Aztán kinyalatja a segglyukát is, majd hagyja magát megdugni miközben kolléganője melleit kényezteti. Pár perc után cserélnek s a főnök úr a másik lányt dugja s most őt kényeztetik. A végén mindhárman hatalmasat élveznek s boldogan zárják a megbeszélést. A főnök úr hosszú évtizedek otthoni elhanyagolása után ismét szexhez jutott, a lányok pedig fizetésemeléshez. Megbeszélték, hogy a főnök úr a jövőben is fog nekik értékes feladatokat adni némi plusz pénzért, hiszen a lányok szopás, és dugásban való tehetsége elvitathatatlan.

Szexkaland a főnökkel