telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Seggbe élvezés

0 látta
0%

Nagy farok szűk segglyukba

Szerelmemmel kedvencünk a seggbe élvezés, ezért szinte minden anális együttlétnél azzal végzünk. Most már közel 1 órája szeretkeztünk, dugta vadul a puncikám, mikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, és le kéne állnunk vele. Ekkor hagytuk abba, de mivel megvolt bennünk a lendület, így folytattuk tovább seggbe. Szerelmem megnyálazta, majd elkezdte tövig tolni vastag, nagy farkát a szűk, pici kis segglyukamba. Kutyapózban szeretkeztünk, majd így is történt meg az álmunk a seggbe élvezés. Nagyon jó volt érezni, ahogy a farka lüktet a seggemben, és ahogy egyszer csak elkezdi köpni magából a friss, meleg gecit egyenesen belém.

A pasim pedig azért imádja, mert alapból is nagyon szűk vagyok, de a seggem az totál szűk, és ezért nagyon jól esik neki betolni oda a nagy farkát. Miután beteszi pedig mindig igyekszik vele úgy tágítani a segglyukam, ahogy csak tudja. Nálunk nincs seggnyalás, nincs előjáték, ő rögtön bevágja, és így csináljuk. Mint láthatjátok óvszert sem használunk, mivel maximálisan megbízunk egymásban, és mindketten egészségesek vagyunk, így tudjuk, hogy nemi betegségeket egyikünk sem fog elkapni a másiktól. Ami az előkészületeket illeti mi nem szoktuk túlcicomázni az ügyet. Elmegyek szarni, majd a fürdőkád felett kézzel megmosom annyira a segglyukam, hogy ne legyen szaros.

Ezután jön a pasim, és bedugja a farkát. Minket nem zavar a kaki szag, sem az, ha kicsit szaros lesz a rúd. Tudjuk, és elfogadjuk, hogy ez az anális szex velejárója. Egészségügyi okokból azonban nem erőltetjük túl gyakran ezt a szeretkezési formát, mert félünk, hogy a kelleténél jobban kitágulnák odalent, és a végén még széklettartási gondjaim lennének. Sokan mondták már nekünk, hogy az a lyuk eleve nem arra van, és, hogy mennyire beteg, illetve káros ez a szex formáció, de minket ez nem érdekel, mert nekünk az élvezetek, és egymás boldoggá tétele az első. Ha pedig komolyabb bajom nincs tőle, miért ne élveznénk a seggbedugást?

seggbe élvezés
Nagy farok szűk segglyukba