telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Leszbi popó nyalás, és fingás

0 látta
0%

Megszagoltam a seggét – Leszbi szexsztori

Vörös hajú barátnőm, aki egy igazi domina ma nagyon durván becsicskított. Délután áthívott magához beszélgetni. Ebben semmi furcsát nem találtam, azonban amikor megérkeztem gyorsan témát váltott. Elkezdtünk az erotikáról, és a napi szexről beszélgetni, és elkezdett faggatni miről mi a véleményem. Hamarosan szóba került a két barátnő közötti közelebbi viszony. Itt már sejtettem, hogy valamire céloz, valamit mondani akar. Hamarosan olyan kérdést kaptam, amiről titkon mindig is álmodoztam, de soha nem mertem volna azt mondani, hogy ezt pont Ő fogja Tőlem megkérdezni. A kérdés így szólt:

Szöszikém! Kinyalod a segglyukam? Annyira jól esne!

A kérdést hallva hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Már tinédzser korom óta álmodoztam arról, hogy milyen lehet egy lány fenekével közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy értem, hogy mindig is foglalkoztatott milyen szaga lehet egy fenéknek? Milyen íze lehet egy popsinak? Ezek mind olyan kérdések voltak, amiket régóta elnyomtam magamban. Nem is igazán tudom miért, talán mert féltem a vágyaim kimondásától. Gondolhatjátok hogy ért, amikor Tőle, pont Tőle megkaptam ezt a kérdést. Szóval a pár másodperces lefagyás után, kicsit bizonytalanul, de igent mondtam. Mire Ő nagy mosollyal az arcán:

Akkor jó, gyere!

mondattal nyugtázta igenlő válaszom. Ebben a pillanatban elkezdett hevesebben verni a szívem, és iszonyatosan nedves lettem. Annyira felizgultam, mint még soha. Nem tudtam mi következik, de bármire fel voltam készülve. Hozott egy széket, aminek nem volt alja, csak a szélén két műanyag valami. Letette a földre, majd kérte, hogy feküdjek alá. Így tettem. Nagyon izgultam. Ekkor láttam ahogy a szék fölött áll, és lehúzza a nadrágját. Huh ez valami hihetetlen pillanat volt számomra, de a legjobb rész csak ez után jött. Lehúzta a bugyiját is, és leült a székre. Úgy, hogy a segglyuka egyenesen az orrom, és a szám közé kerüljön. Először megszagolgattam, majd elkezdtem a nyelvem hegyét bedugni a fenekébe, miközben Ő többször is elfingta magát. Nagyon izgató volt a büdös fingját szagolgatni, és közben a totál nyálas seggét még tovább nyalni…

popsi nyalás
Egy álmom vált valóra!