telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Napisex: Szex a koleszban

0 látta
0%

Fincsi kopasz punci

Mire valók a kollégiumi évek? Arra, hogy össze-vissza csajozzál. Tök mindegy, hogy van-e pasija, vagy nincs. Ha ribanc úgyis befekszik alád. Ez ennyire egyszerű. Én ezt a szemléletet követtem, és nem bántam meg. Egyik fullos tinikurvát basztam meg a másik után. Néha-néha úgy éreztem megtaláltam a nagy Ő-t, aztán rájöttem, hogy minden nő egy kurva, szóval szarok az egészre, csapatom tovább. Számomra a kefélés a mindennapok része. Mindig kell egy kurva, akire ráverhetem a nagy, vastag faszomat. Nemrégiben kaptam egy belsős infót, hogy Barbi pár napja összeveszett a pasijával, és eléggé maga alatt van.

A Barbi egy kibaszott nagy ribanc. Ezt csak az nem tudja, aki nem akarja tudni. Kinyomoztam, hogy mikor van a szobájában, majd „véletlen” arra fele jártam. Bementem, és beszélgetésbe kezdtünk. Ő épp az irodalom házifeladatát írta, de közben rám is tudott figyelni. Elkezdtem faggatni a pasijáról, és hagytam, hogy 1 órán belül magyarázza a nyomorát. Miután kibeszélt magából mindent, felajánlottam neki, hogy majd Én megvigasztalom. Szerintetek? Egyből belement. Időközben befejezte a háziját, és leült az ágy szélére, Én pedig megálltam vele szembe, és úgy beszélgettünk tovább. Aztán közöltem vele, hogy nagyon szexi a szája, és hogy feláll rá a farkam. Erre elnevette magát, majd megkérdezte, hogy komolyan mondom-e? Én mondtam neki, hogy igen, teljesen komolyan mondom, és ha megengedi le is tolom a nadrágomat, hogy lássa, valóban igazat beszéltem.

Ekkor letoltam a nadrágomat, a gyönyörű lány pedig letérdelt elém. Segített lehúzni a boxeremet, majd az arcához csapódó farkamat a szájába vette, és szopni kezdett. Picit fogazott, de amúgy egészen ügyesen csinálta. Az orális szex után lefeküdtem az ágyra, Ő pedig beleült a farkamba. Lovaglópózban dugtunk egy hatalmasat, majd a végén ráélveztem az arcára. Tudtam, hogy imádja, és valóban imádta is, ahogy a friss, meleg geci szétfolyik az arcán. Aztán elment fürödni, közben pedig beszélgettünk tovább. Jó fej csaj ez a Barbi.

szex a koleszban
Fullos tinilány szopik