telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

MAGYAR (HD) – Tinilány és a biztonsági őr

0 látta
0%

Kiéhezett biztonsági őr aki megcsalja a feleségét

A pénzéhes nemrégiben középiskolát végzett, és érettségizett tinilányt nem vették fel az egyetemre, ezért más pénzkereseti lehetőség után kellett néznie. A lány egy miskolc szexpartner oldalon talált rá a már házasságban élő, középkorú férfira, aki már több szexes videok at is töltött fel egyik kedvenc videómegosztó weboldalra. A lány végül a férfi munkahelyén, annak is egy elhagyatott részén találkozott a férfival.

Aranyásó csinos lány aki mindent megtesz a pénzért

Miután látta, hogy az ingyen szexvideok at posztoló férfi valóban pénzes, tinédzser lány minden további kérés nélkül engedelmeskedett a pasinak, és vállt meg szépen fekete felsőjétől, majd rózsaszín melltartójától. A zavarban lévő, és nem kicsit szégyenlős lány hamar beindult a perverz férfi mocskos kezeinek simogatásától. Még az sem zavarta, hogy többen meglátták, amint Tibi a köcsög nőverő biztonsági őr épp a melleit markolássza.
Pénzéhes tinikurva, mai elkorcsosult lányok

Ujjazás, és baszás a munkásöltözőben

A férfi öltözőbe érve a tinédzser lány egyből szopni kezdett, majd nemsokkal később Tibi meg is ujjazta fincsi punciját. Ezután a rakodó, és munkaterületre érve az iskolás lányt kőkeményen szopatta, majd az arcára, és szájára spriccelte friss gecijét.