telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Punci vizsgálat

0 látta
0%

Jelmezes orvos pornó

Ki ne hallott volna már a fura nőgyógyászról, aki össze-vissza csajozgat praxisa során, miközben otthon várja a barátnője, felesége, vagy épp egyedülálló, és mindenki a párja akar lenni. Egyrészt az orvosi fizetés vonzó tud lenni, ugyanakkor maga a társadalmi státusz, az, hogy tulajdonképpen egy hős az ember különösképpen vonzóvá teszi az adott embert egy ellenkező nemű szingli szemében. De érezted már úgy, amikor ténylegesen egy orvosnál voltál, hogy nagyon furcsa az a lány, aki bement? És még furcsább, amikor kijön? Nem tudod megmondani miért, de az, és kész. Nos, könnyen előfordulhat, hogy megtörténtek odabent olyan vizsgálatok, amik nem éppen a hivatalos orvosi vizsgálat részei.

Ebben a szex videóban a gyanútlan lány belesétál a Doktor Úr sármjának csapdájába. Annak ellenére, hogy elhatározta nem fog rámászni az orvosra, igen csak gondba kerül, amikor bemegy a vizsgálóba. Az orvos ugyanis sokkal sármosabb, és vonzóbb, mint azt gondolta. Leülnek az asztalhoz, és az orvos elmondja, hogy egy rutinvizsgálat következik, nincs mitől félni. Megkéri a lányt, hogy álljon fel, és hajoljon előre, hogy a gerince görbületét megvizsgálhassa a doki. A lány eleget tesz a kérésnek, és közben eszébe jut, hogy milyen jókat keféltek kutyapózban az ex pasijával. A doki mintha csak megérezte volna ezt s egyből elkezdett más szemmel nézni a lányra.

A következőkben a lány felült a vizsgálóasztalra, majd a szakember meghallgatta a légzését. A meghallgatás alapos volt, ugyanis kiterjedt a tüdőre, és a fenékre is, amit a lány ugyan furcsált, de nem mert szólni, mert nem akarta, hogy perverz fantáziájával lebukjon az orvos előtt. A vizsgálat ezen szakaszának végeztével az orvos megkérte a lányt, hogy a következ vizsgálati szakaszhoz feküdjön hassal az asztalra. A lány nagyon izgult, és gyorsan hasra is feküdt. A doki lehúzta a nadrágját, és a bugyiját, majd széthúzta a csaj farpofáit, és kinyalta a lány segglyukát, és punciját. Ezt követően elővette ágaskodó nagy farkát, majd a lány arcához tette, és az szó nélkül bekapta neki, majd egy gyors szexet követően az orvos beleélvezett a csaj puncijába. Úriemberhez méltóan a kifolyó spermát papírtörlővel felitatta.

orvos porno
Punci vizsgálat
Actors: Mia Manarote