telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

A rámenős diáklány és a kezdő tanár úr

0 látta
0%

Latin iskoláslány kefél a tanárával, vad szex a suliban

Az suli ordas latin kurvája Emília Jones nem igazán szeret tanulni, inkább kihasználja a tökéletes alakját annak érdekében, hogy jó jegyeket szerezzen. A tini lány jól tudta, hogy egy kis fasszopással vagy kézimunkával a suli új tanáránál Mr. Jakob-nál bármit elérhet, így hát elhatározta, hogy megkörnyékezi a félénk természetű úriembert.

A ribanc tinédzser be is tipeg a tanárbá termébe annak érdekében, hogy perverz célját véghez vigye. A rövid miniszoknya, melyből az iskolás lány segge félig kilóg azonnali hatást gyakorol a visszahúzódó tanárra. A pedagógus farka a hosszú combú latin szépség látványától azonnal feláll. Az iskolás lány letérdel a férfi elé és lassan izgatóan végignyalja a pasi herezacskóját és péniszét, majd a szájába veszi a szerszámát.

A kézimunka és a szopás után Mr. Jackob-ról lekerül minden ruha. A diáklány látva a tanár kisportolt, izmoktól dagadó testét benedvesedik a vágytól, így az asztalra támaszkodva, bepucsítva várja, hogy a férfi belé döfje sziklaszilárdan álló faszát.

Az eleinte vonakodó pedagógus most már nem tétovázik, hatalmas eres bránerét a tini szajha frissen borotvált pinájába dugja. A sulis csaj sikítozik a gyönyörtől, miközben Mr. Jackob kutyapózban alaposan megkeféli őt. Miután a kis kurva hátulról megkapta a pöcs adagját az akció az tanári asztalon folytatódik tovább misszionárius pózban.
Habár a tüzelő tini szuka forró pinája alaposan szét lett kefélve a tanár úr által, a diáklány ennyivel mégsem érte be, még több faszt akart, még keményebben, így úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az irányítást.

Emília leteperte a földre Jackobot és lovagolni kezdett a farkán. A szűk latin pina hamar élvezés közeli állapotba juttatta hősünket, azonban mielőtt spriccelt volna kivette a farkát a lány nedves puncijából, majd a tanítványa mellei közé lőtte spermáját.

Pechjükre az suli videókamerái rögzítették kettejük fergeteges orgiáját. Másnap az igazgatónő magához hívatta őket és megmutatta a róluk készült szexvideót, szerencsére a feslővezetés kellőképpen kompromisszumképes volt… Egy édeshármas együttlét minden problémát megoldott az igazgató asszonnyal kapcsolatban.