telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Így ültetnek fel a csajok egy buliban

0 látta
0%

Így kurvulnak a magyar lányok pénzért egy-egy buli alkalmával

Sziasztok! Tisztelettel köszöntök mindenkit! Mai téma a következő lesz, mivel mondtam már sokszor, hogy egyik melóm az egy szórakozóhelyen van, ott szoktam elnézelődni, témákat, adalékokat gyűjtök mindig, nagyon sok érdekes dolgot látok. Amiről ma fogok Nektek beszélni, az a hölgyekről szól megint: Hogyan szivassuk meg a férfiakat? Ez lesz a címe. Hát tegyük fel, hölgyek megérkeznek a szórakozóhelyre, kettesével, hármasával, majd ugye kollektíven elvonulnak a budiba, ez egy ilyen törzsi szokás a nőknél, hogy abban a pillanatban, hogy megérkeznek el kell menni wc-re, és persze együtt, még akkor is, ha nem kell pisilni kakilni. Ez velük jár, ezt meg kell szokni.

Bemennek, megcsinálják az aktuális klotyós szelfit, hogy ők ott vannak, bejelentkeznek a Facebookon, hogy ott vagyunk, mintha más nem tudná, majd megigazítják a kis sminküket, amivel semmi baj természetesen, és kijönnek. Mit csinálnak  a hölgyek ilyenkor? Kispisilva, kisminkelve odamennek valamelyik pulthoz, és rendelnek. Mit rendelnek általában a lányok? Tegyük fel, hogy ők három darab zéró kólát kérnek. Szívószállal szigorúan, mert szívószál nélkül nem az igazi. És szívószállal úgy lehet inni azt a kis kólát, hogy még a leghidegebb tökű gyereknek is lágy merevedést okoz a nézése. Legények megérkeznek szintén befröccsözve, kitalálják, hogy ma dákóhegyezés lesz.

És mivel hölgyeink elég csinosak legényeink kinézik őket, és támadásba lendülnek. Na mivel legényeink nem parasztok, hanem normális gyerekek nem egyből dákóhegyezéssel kezdik, hanem odamennek, és ahogy egy férfi emberhez illik megkérdezik a hölgyeket, hogy mit fogyasztanak? Esetleg innának-e velük egy italt? Hölgyek nagyon szemérmesek, elhúzzák a szájukat, hogy hát azért ezt mégsem, bepárásodik a kis szemük, nem kellene, nem ők nem, van itt még kóla stb… Legényke kikalkulál, ugye látja, hogy hölgyike zéró kólát iszik, hát ez dákóhegyezéshez kevés lesz, ezért ezt valahogyan meg kéne gyorsítani. Kitalálja, hogy majd ő javasol a hölgynek egy italt, legyen zéró kóla valamiféle trutymó körömlakkal, amitől hogy ha egy-kettőt megiszik, akkor a hegyezésre készen áll a hölgy.

Ingyen koktél trükk

Mielőtt ezt mondaná, a hölgy pillanatok alatt megváltozik, és azt mondja: „hát tudod mit? hogy ha annyira szeretnéd, akkor meginnék egy tikim-tököm pini-puni pöcsjancsi koktélt 12 darab fenyőfával, 3 darab napernyővel, és egy komplett Margit-szigettel a tetején”, így 4600 forintért. Gyereket leveri a víz, nem igazán érti, hogy ha eddig jó volt a zéró kóla, akkor most hogy lett a tikem-tököm pini-puni, dehát előkaparja utolsó kis lóvéját, és kivágja az asztalra, megrendeli a menő koktélt, hölgyike megfogja, nekiáll iszogatni, majd ebben a pillanatban az eddigi szembeni kontaktus így oldalra változik, hölgyike elfordul oldalra, szürcsölgeti a koktélját, és közben nézelődik. Gyerek agyában – nyilván jogosan – valahol megfordul, hogy bazdki, éppen most basztam ki 4600 forintot, hát azért legalább egy csőrözés, vagy valami csak belefér majd a buli végén. Tovább járja a násztáncot…

Beszélgetnek, beszélgetnek hölgyike egyre flegmább, majd miután elfogyott a tikem-tököm pini-puni koktél a hölgy így leteszi a csávó elé, majd belenéz a szemébe, és azt mondja: „köszönöm szépen, kicsit később majd innék még egyet”. Gyerek közben már izzad teljesen, nem tudja mi a tökömből fizesse ki, ezt észreveszi a hölgy, és ebben a pillanatban kitalálja, hogy neki, vagy nekik az egész társaságnak, azonnal wc-re kell mennie. És hamarosan vissza fog jönni. Már pedig ahogy elmegy a hölgy pisilni, abban biztos lehetsz barátom, hogy baszni fog visszajönni….

magyar lányok pénzért
Így húznak le pénzzel a csajok egy buliban

A teljes sztorihoz nézd meg a videót!

Köszönjük Czibók Lászlónak, hogy megosztotta gondolatait!