telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Megdugtam a fullos húgomat

0 látta
0%

Családi nyaralás – Bátyó és húgica egymásra talál

2017-es horvátországi családi nyaralásunk alkalmával, végre megdönthettem a gyönyörű húgocskámat, akivel már nagyon régóta kívántuk egymást. Persze a szüleink, és a barátaink semmit sem sejtettek az évek alatt szépen lassan köztünk kialakuló titkos románcról, testi vágyakról. Otthon, a szülőknél lakva ugye nagyon nehéz megoldani a titkos szexet, suliban megint nem lehetünk együtt, most azonban végre minden álmunk valóra vált! Anyukám, és apukám fogták Pityut a család hullámos papgályát, és elvitték sétálni a homokos horvátországi tengerpartra!

Család a tengerparton
Családi nyaralás

Kettecskén a húgommal

Mi pedig végre egyedül maradtunk, így rögtön egymásnak is estünk! Az első szexuális élményem családon belül a húgommal úgy kezdődött, hogy ő egy szál törülközőben bejött a szobámba, majd maga mögött gyorsan bezárva a szobaajtót le is dobta a textilt. Ekkor fölém térdelt az ágyon, miközben az izgalomtól lassan megkeményedő farkamat fogdosta, simogatta. Közben az Én kezeim pedig a formás, tenyérbeillő mellein kalandoztak. Azonban volt valami, ami még jobban izgatott… Megérinteni a lánytesóm gyönyörű, formás, gyantázott tinipunciját. Mikor megtettem azt hittem ott helyben teleélvezem a nadrágomat. Isteni érzés volt hozzáérni, és nemsokára már Ő ért hozzá szájával ágaskodó szőrös farkamhoz. Picit nyalogatta a makkomat, majd beleült kőkemény farkamba. Lovaglópózban, majd fekve térdeit felhúzva kezdtem el nagyon durván megbaszni a finom húgom kis hamvas tinipunciját, miközben kezemmel a csiklóját izgattam. Arcára nézve nagyon élvezte ő is a titkos, családi élvezeteket.

Ekkor pózt váltottunk, és a csupasz, formás fenekét felém fordítva is kőkeményen meglovagolta a faszomat, majd kutyapózban is kőkeményen magamévá tettem fullos kis babapunciját. Nem bírtam túl sokáig, és mondtam neki, hogy engedje meg, hogy megkeféljem a torkát, mert úgy szeretném szájba élvezni. Bevette a farkamat a szájába, és hagyta, hogy megbasszam a torkát, így élveztem tele friss, meleg gecivel a picsa alakú kis száját. Mennyei érzés volt!

A húgom újra rám mászott…

A következő pár órában már normális tesók módjára viselkedtünk, azonban nem kellett sok idő, és újra nagyon megkívántuk egymást. Épp a nappaliban voltam, amikor odajött hozzám, és elkezdte kigombolni a nadrágomat, majd szépen lassan húzogatta a bőrt félkemény farkamon. Ekkor azonban anya írt neki Viberen, és a húgom gyorsan elviharzott…