telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) – Középsuli – Az első csók tutorial

0 látta
0%

Hogyan kell csókolózni? Az első csók!

És most bemutatjuk Bendével azt, hogy hogyan kell megcsókolni akit igazán szeretsz. Először is nagyon fontos, hogy ha fiú vagy akkor cukin, szépen, aranyosan simogasd meg a lány haját. Cirógasd… A másik nagyon fontos dolog, hogy mindig nézz a szemébe. Ha fiú vagy, akkor nagyon fontos, ha ránézel a lányra a tekitneted legyen kemény, és átható. Néha nyugodtan lebegtesd meg a pilláidat, ez mindig tűzbe hozza a férfiakat.

Egy csóknál pedig nagyon fontos, hogy ha férfi vagy akkor Te irányíts. Óvatosan fogd meg a lány fejét, és húzd magadhoz. Amikor a fiú már megfogta a tarkódat, akkor csukd be a szemed, és billentsd a fejed oldalra. És nagyon fontos, hogy mindig a lány után csukd be a szemed, különben a csók az lehet, hogy rossz helyre megy.

Amikor a fiú ajkai már megérintették a Te ajkaidat, akkor egy picit ki is nyithatod. Ha érzed, hogy a lány egy kicsit már kinyitotta a száját, akkor a nyelveddel nyugodtan elkezdhetsz kalandozni a szájában, de arra figyelj, hogy ne legyen túl agresszív a mozdulat. Csókolózás közben nyugodtan csukd be a szemedet, mert a lányok imádják, ha csókolózás közben mindkét félnek csukva van a szeme.

Forrás: Középsuli YouTube csatorna