telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Tini pinába élvezés

0 látta
0%

Csupasz punciból kifolyó sperma egy szép baszás után

A pinába élvezés mindig is a kedvenceim közé tartozott. Az előző barátnőm nem nagyon engedte, mivel túl paranoiás volt, hogy terhes lesz a fogamzásgátló használata ellenére is. A mostani barátnőm viszont (aki egyébként egy pláza ribanc) egyenesen imádja, amikor a vastag, eres faszomból egyenesen a lukába spriccelem a friss, meleg gecimet. A gyors együttlétek alkalmával jobb szereti inkább, ha a szájába sülök el, mivel az praktikusabb, csak lenyeli, és gyorsan meg is van. A punciba élvezés jó dolog, csak a kifolyó sperma miatt sokat kell takarítani, és, ha nagyon vékony ruha van a csajodon gáz tud lenni, ha az átázik.

Csütörtök este a barátnőm átjött hozzám filmet nézni. Mindenki tudja, hogy ez egyet jelent a szexel. Ő is sejtette, mert gyönyörűen előkészítette magát. Bent vagyunk a szobámban. Én egy szál polóban állok előtte, alul már teljesen levetkőztem. Ő előttem térdel ruhába. Lankadt farkam szinte a szájához ér, amikor rámarkol, és beveszi a szájába, majd elkezdi szopni. Addig szopikázza, amíg kemény nem lesz. Tudom, hogy imádja, ahogy a szájába nő nagyra a farkam. Ez mindig nagyon felizgatja. Miután ügyes felszopóként keményre szopta a pöcsöm, feláll a földről, és a kanapéra térdel. Szép, formás kerek seggét felém mutatja.

Egyik kezemre ráköpök, és elindulok vele a puncija felé. Picit simogatom a csiklóját, majd megkeresem a hüvelybemenetét. Kicsit tágítok rajta, majd odateszem a vastag farkamat, és szép lassan elkezdem neki betolni. Látom az arcán, ahogy élvezi amint belehatolok. Nagyon finom kis puncija van, ezért tudom, hogy nem fogom valami nagyon sokáig bírni. Egyre gyorsabb tempóban szexelünk, egyre vadabbul lököm belé a farkam, amikor elkezdem érezni, hogy közel a vég, közelít az orgazmus pillanata. Kis srácként is gondjaim voltak a korai magömléssel, és ez egy ilyen fullos csaj esetében csak tovább fokozódik. Nem bírom tovább, és hagyom, hogy a kiáramló geciáradat belemenjen a pinájába. A pinába élvezés után együtt csodáljuk a kifolyó spermát.

punciba élvezés
Fullos lány hátulról dugva
Actors: Miss Banana