telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Nagymami, és a falu bikája

0 látta
0%

Nagyinak nem kell picsanyalás

Mindenki kedvenc nagyija 90 éves kora ellenére is kiváló fizikai formában van, és élvezi az életet! A legutóbbi piaci bevásárláson azonban hallott valami Mancitól, ami szöget ütött a fejében. Állítása szerint a falu keményfiúja, magányos, és gyakran recsázik nagyiszex filmekre. Ez nagyon furcsán, és hihetetlenül hangzik, hiszen a srác egy igazi macsó, azonban mivel többen is mondták már el mama úgy döntött, hogy majd Ő meghódítja a fiatal szívtiprót, és megdugatja magát. Nagymama meg van róla győződve, hogy 1943-óta semmit nem veszített vonzerejéből, ami egy nagymamákra izguló esetében meg is állja a helyét, ennek tudatában vág hát bele a projektbe mindenki kedvenc nagyija.

De hogyan is mutassa ki szeretetét egy fiú iránt? Természetesen sütivel! Másnap délután áthívja magához a fiút, akit a nappaliban lévő kanapéra ültet le, majd odamegy hozzá, és egy tál süteménnyel kínálja. A szeme sarkából észreveszi, hogy a srácnak ágaskodik a farka. Még nem teljesen erektált, de már fél-erekciós állapotban van a farka. Ezt szóvá is teszi neki, majd megkérdezi, hogy igaz-e, amit a faluban pletykálnak róla? Igaz-e hogy imádja a nagymama pornót, és, hogy gyakran végez rájuk önkielégítést? A srác igennel válaszol, majd a nagymama elmondja neki, hogy most szeretné leszopni, és megmutatni, hogy a való világ sokkal jobb, mint az internet!

A srác nagyon megörül, és izgatottan várja, hogy az idős hölgy mit kezd majd vele. Nagymama kigombolja a srác nadrágját, majd ágaskodó farkát a szájába veszi, és elkezdi szopni, miközben a járóbotja a kezébe van arra az esetre, ha a fiatal gyerek tiszteletlen volna. A rövid szopás után a fiú kigombolja a mama otthonkáját, majd megcsöcsörészi nagy lógó melleit. Ezután feldugja a járóbot egyik végét a perverz öregasszonynak, majd kefélni kezdenek a kanapén. Dugnak oldalról, hátulról, és még lovalgó pózban is. Nagymama újra fiatal korát éli, és köszöni szépen jól van!

nagymami sex
Kérsz egy kicsit nagymama testéből kisfiam?