telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Ingyensex a vízibiciklin

0 látta
0%

Balatoni kaland barátnőmmel

Mint láthatjátok ez még egy régebbi felvétel, azonban az élményt azóta is minden évben újra, és újra átéljük, amikor is Augusztus elején lemegyünk egy hetecskét vakációzni a barátnőmmel Siófokra. Kedvenc részünk a Petőfi Sétány ahol megannyi értelmes, művelt, és kulturált emberrel találkozhatunk, illetőleg, ahol rengeteg sok tudást szívhatunk magunkba. Mondjuk ki. Ez a művészek paradicsoma. Mármint ez a paradicsom, ami itt rohad előttem az íróasztalon, nem a Petőfi Sétány… Szóval megérkeztünk, este elmentünk szétnézni a városban, természetesen még éjjel is 30°C volt a hőmérséklet mindenhol, így garantáltan a faszomról is ömlött a víz, amint tettem egy lépést. Kurva nagy élmény volt. Na, de térjünk vissza a nőmre.

 

Ez történt a vízibiciklin

Tehát másnap kiveszünk egy fos vizibringát, amit ki tudja mikor takarítottak le utoljára szóval innen megmondom: AIDSES-ek lettünk a nyaralásunk alatt. Szóval csajom fekszik a viziszaron, meg be-be ugrándozik a vízbe, amit Én soha nem tennék, hiszen emberi mivoltomnál fogva képes vagyok már a fél centis vízbe is megfulladni.

baszas a vizibringan
Lehet ellenállni

Aztán miután az Én kicsim kiugrálta magát, feljött a hajóra, és levette a melltartóját, hogy alatta is tudjon kicsit barnulni, és igazából ez volt az a pont, ahol jobban beindultunk a vártnál. Először csak a melltartó, nem sokkal később már a bugyi is lekerült, és megvillant a finom kis fazonra igazított puncika. Jó volt nézni, ahogy a barátnőm szépen barnult le a napon, azonban egy egészséges férfi nem igen tud ellenállni a női test meztelen látványának, így Én is hamar beindultam. A hajón baszódva előkerült a farkam, amit barátnőm azonnal be is kapott, és szopkodni kezdett. Ezt követte egy lassú, érzéki szeretkezés a hajóban, majd a végén rávertem a pocijára.