telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Ázsiai úrnő kasztráló fogóval

0 látta
0%

Kasztrációs játék egy fiatal és egzotikus dominával

A pornó videóban szereplő „hősünk” Setve szexfüggő lévén gyakorta járkált kurvázni, szexuális étvágya szinte csillapíthatatlan volt.  Sűrűn váltogatta a hoszteszhölgyeket, szerette a változatosságot, nyitott volt az újdonságokra. A férfi sok mindent kipróbált már, jártas volt a kaki és pisiszex rejtelmeiben, ismert vendége volt a városi swinger partiknak, azonban a CBT (farok és here kínzás) eddig még kimaradt az életéből. Már régóta ábrándozott az előbb említett dologról, azonban mindez idáig  csupán szexvideókat nézett meg a témával kapcsolatban.

Elérkezettnek érezte az időt arra, hogy a tettek mezejére lépjen, így megkezdte a megfelelő domina felkutatását , aki majd bevezeti őt a pöcs és here tortúra rejtelmeibe. Az internetes felnőtt társkereső oldalakon rengeteg úrnő hirdette magát, azonban a legtöbbjük harmincas éveiben járó milf volt. Steve valami másra vágyott, ő leginkább egy hamvas fiatal muffal szerette volna megkínoztatni magát. A férfi legfőképp a 18 és 19 éves tini lányokat kedvelte, ezek közül is az ázsiai csajok hozták legjobban tűzbe. Gimnazista korában gyakran maszturbált a távol-keleti puncik videóira, fotóira. Hősünk kedvenc pornószínésznője az egzotikus kinézetű Tera Patrick volt. 

A fiatal Tera Patrick, mint iskolás lány

A cél tehát az volt, hogy egy lehetőleg fiatal, mindemellett rendkívül bevállalós és gátlástalan ázsiai dominát találjon magának, aki irgalmat nem ismerően megkínozza spermától duzzadó golyóit, valamint méretes eres faszát. Steve már majdnem feladta a reményt, hogy megfelelő úrnőre talál, amikor  váratlanul rátalált a nagy „Ő”-re.

A lány neve Jiali volt, származását tekintve pedig kínai. A férfinak egyből megtetszett a zsenge korú, dekoratív külsejű lány, ezért azon nyomban fel is hívta őt, hogy mielőbb találkozhassanak. A telefonos beszélgetés során a srác elmondta, minden szexuális vágyát és megkérdezte a tizennyolc éves tini lányt, hogy bevállalja e a perverz kívánságokat. A szépséges ázsiai tinike terméseztessen mindenre igent mondott.

Másnap Jiali  lakásán találkoztak. A lány szexi fehérneműben fogadta Stevet, haja kislányosan copfba volt fonva, így koránál is fiatalabbnak látszott, lábán pedig magassarkú bőrcsizmát viselt. Az eddig ártatlannak tűnő kis-csaj hirtelen rákiáltott a férfira:

Vedd fel a bőrmaszkot te szaros kis csicska, aztán vetkőzz le és feküdj az ágyra!

A pasi azonnal teljesítette a dögös tinédzser domina parancsait, ezután izgatottan várta, hogy vajon mi fog következni. Az úrnő vékony de erős kötelek és bőrszíjak segítségével a pasi végtagjait gondosan az ágyhoz rögzítette, úgy, hogy az moccanni se tudjon. Jiali a teljesen kiszolgáltatottá vált férfihez bújva érzékien péniszéhez dörzsölte vadítóan feszülő fekete bugyiját, majd a lábai közé kúszva lágyan meg is simogatta hatalmas szerszámát.

A domina ezek után nem finomkodott tovább a gyanútlan Stevet brutálisan tökön térdelte, majd a következőket mondta:

Szét fogom zúzni a golyóidat te perverz, nimfomániás szarzsák, ki foglak herélni, amire végezek veled nő leszel.

A  pasi felhördült  a fájdalomtól, gyötrelmes kín járta át az egész testét, pár percig csak levegőért kapkodott. Steve még fel sem ocsúdhatott a rúgás okozta traumából a tiniribanc máris megragadta a heréit és ujjaival morzsolgatni, nyomkodni kezdte őket. A fiatal lány cuki ujjacskáival oly erővel préselte össze a fiú gecitől duzzadó golyóit, hogy azok szinte átszakították a herezacskóját. A kíméletlen, szadista muff a tortúrát fokozva a színesre lakkozott körmeit  a srác meggyötört tökeibe mélyesztve büntette tovább szolgáját.

Fullos csaj pöcs és golyó tortúraSteve farka annak ellenére, hogy iszonyú tortúrának volt kitéve mereven állt, készenlétben a behatolásra. A Jiali azonban nem engedte meg a kiéhezett csicskának, hogy fincsi, forró tini puncijába dugja az erektől duzzadó, kolosszális méretű faszát. A tinike illatos bugyiját Steve szájához dörzsölte, ezután ráült az arcára és hagyta, hogy a bőrmaszk nyílásain keresztül szagolgassa, ízlelgesse a kéjnedvek áztatta fehérneműt.

Hősünk újabb  megpróbáltatás elé nézett a lány ugyanis az ekkora már gúzsba kötött heregolyóit a zacskójánál fogva egy vékony kötéllel tépni, nyújtani kezdte. A tortúra alanya a nyújtás okozta fájdalomtól majdnem össze pisilte magát. Steve hiába könyörgött a domináns nőszemély nem hagyta abba golyóinak gyötrését.

A kínzást követően az úrnő levette szexi testhez simuló bugyiját és megmutatta a férfinak fazonra borotvált, szépséges tinédzser punciját.  A szerencsétlen csicska a kívánatos tini-puni láttán már azt hitte, hogy végre ellőheti a tőkeit feszítő spermaadagot, azonban csalódnia kellett, mivel a lány nem várt meglepetéssel állt elő. A tiniribanc egy kasztráló fogóval támadt a férfi durván leamortizált heréire és a következőket súgta a fülébe:

Mindjárt vége, most fogom a tökeidet eltávolítani ezzel a herélő-fogóval, nővé változtatlak Steve.

A férfi majdnem összeszarta magát mikor a csinos kis tinke a fogóval dolgozni kezdett a férfiasságán. Az ifjú úrnő a fogó kampóival a megkötözött Steve golyóit fogva ejtette, csűrte-csavarta, húzta, gyötörte azokat, míg végül  megadta a rimánkodó szolgának a kegyelemdöfést és a kasztráló fogóval teljes erővel rászorítva végleg megsemmisítette a tökeit.