telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Fincsi punci szopik

0 látta
0%

Ingyenes pornó videóban mutatom be hogyan szop le a barátnőm

Helo Skacok! Ezt a videót eredetileg otthoni felhasználásra készítettem, azonban miután kiderült a csajomról, hogy egy ótvar nagy kurva gondoltam jó poén lesz világgá kürtölni a szopós videóját. A vidit suli után vettük fel. Pont szerkónk volt, mert nem találtuk itthon az ősöket, ezért egyből be is vetettük magunkat az ágyamra. Igazából másnap matematika témazárót írunk, és ha nem készülünk fel simán elkasználnak félévkor, de végül is a faszt érdekli, majd puskázok valahogy. A barátnőm jegye meg amúgy sem érdekel, de azt hozzáteszem szopásból ötös! Legalábbis nálam!

Lássuk tehát hogy is kezdődött. Mint már írtam ledobtam magam az ágyra, ő persze baromira nem akart semmit, mert csak romantikázni volt kedve, meg ölelkezni, meg bújni, elvégre egy igazi szerelmes pár ilyeneket is csinál. Én valahogy leszartam, de mivel tudtam, hogy máshogy nem fogja engedi, hogy megszopassam, ezért belementem, és kb húsz percnyi színlelés után végre rátért a lényegre. Villámgyorsan levetkőztem, és előkerült a teljesen csupaszra borotvált faszom.

Az Én kis cicamicám fekete tangában ült előttem, miközben már egyik kezével férfiasságom felé nyúlkált. A nyúlkálásból hamarosan az lett, hogy konkrétan szépen beleigazgatta a szájába a kis makkomat, majd elkezdte benyelni a faszomat. Isteni jól tud cumizni, ezt meg kell hagyni. Néha lassabban, néha gyorsabban, gyengébben, erősebben szopott, és természetesen játszott a golyóimmal is! Nyalogatta, szopogatta a heréimet, és finoman ingerelte a gátamat is, majd vissza tért a farkamhoz, miközben végig tartotta a szemkontaktust. Ekkor begyorsított, majd nemsokára beleélveztem a szájába, és ő mindet az utolsó cseppig le is nyelte.