telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Segítség megerőszakolt az izmos csajom

0 látta
0%

A kigyúrt barátnőm szolgaként bánik velem

Sziasztok! Steve vagyok, egy srác aki a végletekig rajong a sportos külsejű nőkért. A jelenlegi barátnőmmel is a helyi konditeremben ismerkedtem meg. A csaj eléggé ki van gyúrva, ráadásul különféle küzdősportokban is jártas. Kijelenthetem, hogy csajom egy erős, sőt kimondottan veszélyes nő.

A dolog eleinte tetszett is, sőt kifejezetten vonzónak találtam, azonban ahogy teltek-múltak a hónapok, azt vettem észre, hogy a nőm csicskájává váltam. Megkövetelte, hogy időben, szinte azonnal hazaérjek a munkából, így a barátokkal való sörözgetéseknek búcsút mondhattam. Ha bármiben ellent mondtam neki egyszerűen a földre tepert és a szart is kifojtotta belőlem.

Egyszer összeszedtem minden bátorságomat és elhatároztam, hogy jól kiosztom, mire ő megragadta a heréimet és úgy megcsavarta, megszorította, hogy fájdalmamban összepisáltam magam, majd a földre vitt és a szó-szoros értelemben megerőszakolt.

Mialatt félájultan feküdtem a földön izmos pináját az arcomba nyomta és nem hagyott levegőhöz jutni. Közben a következő szavakat intézte hozzám:

Nyald az úrnőd pináját te alantas szolga, különben megfojtalak az izmos muffommal, de előbb még letépem a tökeidet, hogy jobban szenvedj!

Ezenfelül állandóan arra kényszerít, hogy szánalmas kis pöcsnek, csicskának nevezzem magam. Nekem kell minden házimunkát megcsinálnom otthon. Már rettegek hazamenni a munkából, utoljára azzal fenyegetett meg, hogy ha nem elégítem ki rendesen ki fog herélni, méghozzá saját kezűleg.  Szerintem ezt teljes mértékben komolyan gondolta. Nem tudom mi lesz velem, nem akarom elveszíteni  a golyóimat.

Soha nem gondoltam volna, hogy ez a nő egy ilyen erőszakos, szadista domina. Lehet, hogy egész életemben egy harcias amazon alattvalója, lábtörlője leszek. Tanulság:

Soha ne szedj fel egy nálad erősebb nőt!