(HD) Bejövős az új informatikus pasi

Imádom az elérhetetlen férfiakat

Lehelt a pályakezdő informatikust apám vette fel kb 1-1,5 éve. Kezdettől fogva utált engem. Sosem köszönt, szinte rám sem nézett csak néha-néha volt, hogy összetalálkozott a tekintetünk. Akkoriban még megvolt a barátom Ödön, aki egy lúzer pasi. De hát ezt már megszokhattátok, hogy a relatív jó csajoknak többségében csicska pasija van. Egyébként többször meg is csaltam. Na lényeg a lényeg, hogy a mi kis munkahelyi szexsztorink Lehellel úgy indult, hogy elhatároztam megszerzem ezt a pasit magamnak.

Mindannyian tudjuk milyen a női ego. Nem bírjuk ki, ha egy pasi csak úgy átnéz rajtunk s észre sem veszi nőiességünket. Lehel pont ilyen volt, viszont érdekes, hogy apámmal nagyon jó kapcsolatot ápolt. Elkezdtem hát megfigyelni mivel, és hogyan is múlatja az időt Lehel apám munkahelyén. Millió papírmunka, jobbra-balra telefonálgatás mindenféle céges ügyben. Semmi extra. Nagyon furcsálltam, hogy a magánéletéről semmit nem tudtam kideríteni. Facebookja ugyan van, de így, hogy nem vagyok az ismerőse semmit nem látok, és sem a céges számítógépén nem találtam semmit, de még a kihallgatott beszélgetések részleteiből sem tudtam összetenni semmilyen képet a magánéletét illetően. Mondanom sem kell ahogy egyre titokzatosabbá vált szememben ez a férfi, annál izgatóbb is volt számomra.

Az elérhetetlen pasi elérhetővé válik

1 hét telt el a kis kémkedésem óta, és egyszer csak… Találtam egy fogáspontot. Pornót nézett az irodában, munkaidőben. Bár nem láttam rá teljesen, de elég méretes szerszámmal rendelkezett. Huh! Nagyon felizgatott a gondolat. A szívem a torkomba dobogott, hiszen épp most kémkedek a pasi után, aki tetszik Nekem, és épp most láttam meg, ahogy önkielégítést végez. Megmondom őszintén az volt az első gondolatom, hogy rányitok, és beleülök a farkába. De hát mégsem dugathatom meg magam apám új alkalmazottjával. Tudom, furcsa, de nem csináltam semmit. Kb 5 perc alatt kiverte magának, Én pedig végignéztem. A következő pár hétben nem történt semmi, majd amikor egy délelőtt egyedül volt az irodájában, rányitottam, és elmondtam neki, hogy mindent láttam a múltkor, és mindent tudok. Rendkívül nyugodt volt. Én viszont frusztrált, és ideges, mert még most is alig akart rám nézni. Ráparancsoltam, hogy vegye le a nadrágját. Így is tett. Ezt követően ráültem a combjára, és elkezdtem verni a farkát, miközben végig a szemébe néztem, és beszélgettem vele.

informatikus pasi
Én vagyok a főnök asszony