Megdugtam a fullos titkárnőt

Kiadó irodát kerestem, végül egy fullos titkárnőt keféltem

Egy kiadó irodát kerestem a cégemnek, de a nagy belvárosi rengetegbe sikerült eltévednem. Aztán egyszer csak úgy tűnt megtaláltam a házszámot amit keresek, de kopogásomra senki nem válaszolt. Benyitottam s egyből megpillantottam a velem szemben lévő pultban a gyönyörű, bögyös, fullos titkárnőt gyönyörű hosszú fekete hajával s egyből tudtam itt bizony működik a kémia!

Kicsit zavartan de odamentem hozzá s illedelmsen megkérdeztem kit, és mikor érhetek el a kiadó irodával kapcsolatosan. Ekkor válaszában elmondta, hogy a főnöke ugyan nincs most bent, de ő maga szívesen körbevezetne a helységekben s megmutatna mindent amit látni szeretnék. Egyetlen kérdése az volt miért kamerázok, azonban mikor elmondtam, hogy a főnököm így rendelkezett s nekem ez egy muszáj történet megértette. Nemsokkal később rátértünk a témára. Mármint arra, hogy kurvára bejön nekem, és sosem láttam még ennyire fullos titkárnőt főleg nem ilyen szinten testközelből. Megkérdeztem, hogy megmutatná-e a gyönyörű, formás, tenyérbe illő melleket amivel rendelkezik s azt mondta igen. Adtam neki egy kis pénzt, majd zavarodottan megkérdezte, hogy ott az előszobában mutassa-e meg? Én azt feleltem bárhol megmutathatja, sőt menjünk be hátra az egyik irodába.


Lucskos punci álló farok

Hátraérve egy kanapéra egyből letámaszkodva tartotta szavát, s megmutatta formás, kerek, tenyérbeillő melleit. Egyből égnek állt a farkam s tudtam, hogy meg akarom dugni ezt a csaj! Mivel még mindig kameráztam így ismét rákérdezett, hogy miért kamerázok, de elütöttem annyival a válaszadást, hogy azért, hogy majd meg tudjam neki mutatni milyen formás s tökéletes, feszes teste van. Volt bőr a pofámon megkérdezni, hogy ha még hozzátennék az addig átadott pénzhez akkor esetleg megfoghatnám-e a melleit? Sajnos egyből fintorgásba, és elutasításba torkollott a dolog, picit szomorú lettem, de nem adtam fel!

Picit ugorva az időben végül meggyőztem arról, hogy ő is akarja ezt a kis irodai szexkalandot s nemsokkal később már a teljesen csupasz, borotvált babapunciját is láthattam! Láthattam s meg is kóstolhattam majd jól meg is dughattam! Egy álmom vált valóra!

Megdugtam a fullos titkárnőt