telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Anya lánya szex

0 látta
0%

Anya lánya mindketten leszbik

Anyával régóta meghitt, és harmónikus a kapcsolatom. Sokáig mesélt nekem a fiúkról, a pasizásról, és arról, hogy a srácok milyen szinten képesek összetörni a lányok szívét. Mivel anya, és apa nagyon jól megvannak, ezért sosem jutott eszembe, hogy talán anyukám biszex volna, és vonzódna a saját neméhez is. Az pedig végképp nem jutott volna soha eszembe, hogy hozzám, tulajdon lányához vonzódjon, közeledjen…

Szexkalandom anyával

Egy kedd délután épp a szobámban voltunk. Én sütit majszolgattam, anya pedig bejött, és megkérdezte, hogy telt a napom meg stb.. Ilyen általános kérdések, amit minden szülő megkérdez a gyerekétől. Aztán elkezdtünk beszélgetni a suliban történtekről, és ekkor eszembe jutott, hogy holnap sulidiszkó lesz. Anyu már választott is egy szexi, dögös női rucit Nekem, amiben biztos minden fiú felfigyel majd rám. Elvette a sütimet, és azt mondta öltözzek át gyorsan, próbáljam fel a ruhát, mert, ha nem jó még gyorsan át tudja vinni az utcánk másik felén lakó barátnőjéhez, aki évekig varrónőként is dolgozott.

anya lanya szexelnek az agyon
Arcra ülés

Ahogy elkezdtem vetkőzi nagyon kellemetlenül éreztem magam. Mintha anyám brutálisan bámult volna… Nagyon sokszor öltöztem már át a szüleim előtt, és tekintve a családunk szabados mentalitását az itthoni meztelenkedés sem volt tabu, de ez most egészen más volt… Levéve a nadrágom, és a polóm, anyám kérésére először a piros szoknyát vettem fel. Ő végig ott ült az ágyon, és dícsérgetett, hogy milyen jól áll. Még az oldalsó cipzárt is segített felhúzni. Aztán felvettem a felsőmet is. Ekkor megfogta a kezecsémet, és megkért, hogy álljak fel az ágyra, mondván hogy más szögből is megnézze a szoknyát, hogy úgy is teljesen jól áll-e. Én felálltam az ágyra s ekkor ő elkezdte símogatni teljesen frissen borotvált női lábacskáimat. Pár pillanat múlva a keze már a fenekemnél volt. Benyúlt a szoknya alá, és fogdosta a seggem. Egyszerre éreztem magam kellemetlenül, és kellemesen is. Villámgyorsan levette a ruháimat, majd fogalmam sincs hogyan, és miért de mindennemű rosszérzés nélkül ráültem a szájára, és elkezdtem csiklóm a nyelvéhez dörzsölni. Miközben a kopaszbarack tinipuncim nyalta, saját maga izgatásáról sem feledkezett meg. Lucskos punciját hevesen ujjazva élvezkedett a pillanaton orgazmusa bekövetkeztéig.

Actors: Lily Jordan