telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Fincsi tini puncikák

0 látta
0%

Két barátnő közös masztija

A két jómódú iskolás lány kiskoruktól kezdve jó barátnők. Kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen, de végül minden eltávolodás után visszataláltak egymáshoz. Csak nemrég jöttek rá, hogy talán kicsit többet is éreznek egymás iránt, mint barátság. Mivel nem volt köztük semmi gátja kíváncsiságuk kiélésének, így hamarosan el is kezdték felfedezni egymást testét. Először csak forró, hosszantartó szemkontaktussal ízlelgették egymást kiolvasva a másik szeméből a mérhetetlen vágyat, hogy végre egymásé lehessenek. A szemkontaktusból idővel nagyon finom, és rövid érintések lettek, majd elcsattant az első leszbi csókjelenet is.

Csütörtök délután az egyetem után felmentem barátnőmhöz, és kényelembe helyeztem magam a gyönyörű vajszínű bőrkanapéjukon. Talán kicsit túlságosan is kényelmesre vettem a figurát, mert mikor barátnőm felajánlotta, hogy szívesen rám mászna, Én egy laza „oké, gyere rám” válasszal éltem irányába. Gondoltam úristen, mit tettem… De nem bántam már. Amúgy is rég kiakartuk próbálni, és tök jó csaj. Gyorsan levetkőztünk, és amíg Én a kanapén feküdtem ő a pocim cirógatta. Csak néha-néha elvétve tévedt el kezecskéje a rózsaszín bugyimhoz. Azonban mikor odaért láttam, hogy nagyon beindul a kis játékunktól, ezért hagytam magam. Megfogta a bugyimat, és behúzta a puncimba.

bugyi a punciban
Ilyen, amikor bevág a bugyi a puncikába

Ezt követően láttam ahogy folyamatosan nedvesíti ajkait, és ekkor már tudtam. Ki fog nyalni. Meg akar kóstolni. Érezni akarja puncim ízét, minden zamatát. És ekkor elhúzta bugyimat, majd simogatni kezdte csiklómat. Mennyeien jó érzés volt. Hát igen, csak egy lány tudhatja igazán mi is jó egy másik lánynak. A kézzel történő csiklóizgatásból hamarosan orális szex lett. Nem tagadom, nagyon jó volt ahogy kinyalta gyönyörű fazonírozott tini puncimat. A nyalást nagyon finom, lightos ujjazás követte, aminek szintén minden percét élveztem. Aztán cseréltünk. Most ő kényeztetett engem. Tökéletes nyelvmunkájával egyből a csúcsra repített, így éltem át életem első csiklóorgazmusát egy másik lánnyal.

biszex lányok
Forró csókkal zártunk…