telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Tini leszbik az ágyban

0 látta
0%

Boldog születésnapot! Kérsz egy puncit?

A két barátnő még általános iskola 1. osztályában ismerkedett meg egymással, és azóta is szoros barátságot ápolnak egymással. Hogy ez a barátság néha mennyire szoros tud lenni annak legékesebb bizonyítéka az, hogy a tini leszbik (akik bár ezt tagadják) úgy nézik egymást vetkőzés közben, hogy majdnem kiesik a szemük! Az egyik lánynak ma van a születésnapja, ezért barátnője úgy gondolta egy picurka kis szülinapi bulival kedveskedik neki. Vett 2 polót a barátságuk jelképezésének céljából, illetve feldíszítette hálószobáját is. Még délelőtt Facebookon áthívta barátnőjét, aki az egészről semmit sem sejt.

A lány meg is érkezik, majd nagyon boldognak látszik, és megköszöni, hogy gondolt rá barátnője. Aztán leülnek az ágyra, és kicsomagolják a két polót. Egyik lány jobban zavarban van, mint a másik, azonban egyikük hamarosan felhúzza rózsaszín felsőjét, és vetkőzni kezd. A lány nem zavartatja magát, amikor félmezetlenül kell lennie barátnője előtt. Ezt látva a másik lány láthatólag nagyon felizgul, és ő is levetőzik. Egyikükön sincs melltartó, ezek a lányok csak polót hordanak. Így természetes. Aztán felveszik az új polóikat, amely mindkettőjük tetszését egyaránt elnyeri.

Pucér tinik az ágyban

Ezt követően a bulit szervező lány az ágyon hátradől, majd letolja fekete tangáját. Közben végig barátnője tekintetét figyeli, aki éppen a chips kibontásával van elfoglalva. A lány felveszi a pizsamáját, miközben barátnője chipset bontogat, és összegombolja a Tőle kapott cuki galatikus mintázatú ingjét. Miután mindketten végeztek az öltözködéssel az ünnepelt barátnő chipssel kínálja barátnőjét, aki a kaját el is fogadja, majd erotikusan szájába véve a sültkrumpli darabot megeszi azt. Aztán hirtelen beugranak a takaró alá, és megdögönyözik egymást – szeretetből ugye. Az ölelgetésből, és ugrálásból, azonban hamarosan forró leszbikus csók lesz, és a lányok bevallják egymásnak, hogy baromira rá vannak indulva a másikra. Az újabb smárolás után az ünnepelt lány felhúzza barátnője felsőjét, majd elkezdi cirógatni, simogatni ekkor már szabaddá vált pociját, és melleit.

Az újabb csókcsata után a lányt levetkőzteti, majd újra smárolni kezdenek s közben már kezével izgatja barátnője csupasz tini punciját. A lány csiklója az izgatás hatására villámgyorsan megkeményedik, és nagyon érzékennyé válik. Ekkor az ünnepelt lány is leveszi a bugyit…

tini leszbik
Tini  leszbik az ágyban