telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A pasim kinyalja a seggemet!

0 látta
0%

Seggnyalás – szextörténetek

Gabi vagyok az idegesítő szemüveges csaj. A pasimat pedig még tavaly, a közeli konditeremben ismertem meg két pinatárogató gyakorlat között. Azóta összeköltöztünk, és imádjuk egymást. Na jó, nem feltételen egymást, de minden esetre imádunk baszni. A párom nagyon figyelmes velem mindig. Tudja mit szeretek, és mi esik jól, és ennek megfelelően nyúl hozzám bárhol, bármikor. Ma épp egy elég húzós napom volt, ugyanis amíg ő elment közmunkára dolgozni havi 47 ezerért, addig Én otthon megfőztem, kimostam, feltakarítottam. Szarni is voltam amúgy! Érdekel hogyan szarnak a csajok? Akkor kattints ide!

Szóval miután elintézgettem a kis háztartási ügyeket, elmentem a padlásra szellemet keresni, mert a Szellemjárás sorozatból megtanulhattuk, hogy minden amcsi ház padlásán van egy szellem. Aztán visszajöttem a konyhába, és időközben hazaérkezett a pasim is. Én ekkor a konyhában voltam, és nyomogattam az iPhone X telefonomat, mikor észrevettem, hogy bejött hozzám a konyhába. Gyorsan kiléptem a chatből, nehogy véletlenül meglássa, hogy ribanckodom, majd elkezdtem tudományos témákat megjelenítő honlapokat olvasgatni, hogy okosabbnak tűnjek a szemében. Odajön hozzám piroskockás ingben, majd ad egy szájrapuszit s közben elkezdi simogatni a popsimat. Váltunk pár szót, majd leguggol mögém, és széthúzza, majd megszagolja a seggemet.

Ezt követően szépen, lassan körbenyalja a segglyukam, majd elkezdi egyre mélyebben beletolni nyelvét, és arcát a seggembe. A kis seggzabáló. Számomra nőként hatalmas jelentősége van a seggnyalásnak. Egyrészt jó érzés, másérszt pedig innen tudom, hogy a pasim biztosan elfogad úgy, ahogy vagyok. A legjobb módszer az, ha a puncinyaláshoz hasonlóan itt is lebetűzitek az ABC-t a párotok seggén, így a nyalás nem tud unalmas, monoton lenni. Ezen felül érdemes még változtatni az intenzitást, lehet variálni a tempót, és amit nagyon imádok, amikor csókokat kapok a segglyukamra. Engem az is nagyon izgat. Szóval ezt így meg kell beszélnetek a párotokkal, és akkor ez így akár kiváló előjátéka lehet egy anális szexnek is.