telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Vad orgia, szexkalandok viking módra

0 látta
0%

Gyönyörű leszbikus harcos lányok szexelnek egymással

A viking jarl Muffurc Erik farka már régóta nem állt fel, keserű spermáját, büdös testszagát a fiatal feleségei amúgy sem szerették, így jobb híján egymás testében lelték örömüket. A tüzes harcos lányok töketlen férjüknek köszönhetően egyre jobban kiismerték a leszbikus szex adta lehetőségeket.

A tüzes kis szukák merev fasz híján lassan-lassan rákaptak a zamatos punci ízére, szinte egész nap egymás formás csupasz puncijával voltak elfoglalva. A fiatal lányok eleinte még irtózatosan áhítoztak egy kemény fasz után, szinte alig bírtak tüzelő picsájukkal, azonban férjük Muffurc Erik bosszújától tartva nem mertek egyetlen férfival sem lefeküdni.

A kemény férfi faszt egy a törzsi jövőlátótól kapott varázslatos műfasszal pótolták, amely nagyságrendekkel nagyobb volt, mint az impotens és kispöcsű Erik szerszáma.  Ez a mágikus műbráner megannyi vad leszbikus orgia hatásos segédeszköze lett, rengeteg örömöt okozva a szűk, izmos pinájú harcoshölgyeknek.

Természetesen nem csak a műfasz volt a leszbik egyetlen örömforrása, nyelvükkel, ujjukkal is szorgalmasan dolgoztak szexpartnerük nedves muffján. A legendásan perverz baszós csajok nyögései néha még a szomszéd faluba is elhallatszottak.