telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

Érzéki szopás szerelmemtől

0 látta
0%

Van, ami a nyalásnál is jobb? A mesebeli kukiszopás!

Talán a srácok közül mindenki átélte már milyen érzés egy csodaszép, finom puncit nyalni, ízlelgetni, és a lányok közül sokan tudhatják már ez számukra is rendkívül izgató, és jóleső érzés. Különösképpen, ha az adott partnerrel mindent meg lehet beszélni, így valóban semmi nem állhat a közös szexuális gyönyör, és orgazmus útjába.

csaj szopik
Kicsim szopik

A lányok egy része azonban nagyon félősen áll hozzá a témához, tekintve, hogy sokan még a saját testükkel sincsenek tisztában. Nos, ha saját maguk sem tudják, hogy mi az, ami jó nekik, akkor hogyan várják el a partnerüktől, hogy az (mindennemű kommunikáció nélkül) jól teljesítsen? Szóval fiúk-lányok az orális szex oda-vissza egy csodálatos, és biztonságos dolog, ha legalább annyira kommunikatívak vagytok, mint Én és a csajom. Nem nagy dolog ez, egyszerűen csak legyetek mindig nyíltak, és őszinték egymással.

orális szex
Orális szex szerelmemmel

Isteni érzés volt, ahogy ma leszopott a fullos barátnőm!

Akár kefélés előtt felvezetésnek, akár közben plusz izgatásnak, vagy akár dugás után levezetésnek, egy igazán profi szopás mindig jól tud esni! A barátnőm pedig rendkívül profi ebben, és úgy veszem észre, nem zavarja az a tény, hogy az igen csak nagy, vastag, és eres farkam születésem óta körül van metélve. Igazából nem készültünk az alkalomra, csak egyszerűen nagyon megkívántam a csókos kis száját, és hát mivel neki épp megvolt a havija, így egy isteni franciával a csúcsra juttatott. Beszéljen helyettem a felvétel! Lányok figyeljetek, tanuljatok!

cumi, bekapja
Cumizás

Fontos, hogy a barátotok pöcsének kényeztetését, mindig a makk csókolgatásával kezdjétek. Miközben ezzel izgatjátok párotokat, nézzetek gyakran a szemébe, ezt sok pasi imádja, és ne feledjétek, ti is szeretitek látni a partneretek arckifejezését mikor mondjuk odalent kényeztet titeket, szóval ez a kíváncsiság egymás irányába kölcsönös! Ha megvan a szemkontaktus, és a huncut tekintet, akkor garantáltan sokat tettetek azért, hogy a párotokat a lehető legjobban feltüzeljétek. A szopásnál vigyázzatok a fogazásra, próbáljatok „O” alakot formálni a szátokkal. A lényeg a változatosság. Igyekezzetek változatos mozdulatokkal dolgozni, és mindig valamin változtatni, úgy mint pl a sebességen, vagy az intenzitáson. A fasz szívogatását se felejtsétek el, az extra ráadás, mivel megkoronázhatjátok a kis játékotokat. Kalandra fel, ribancok!