telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Arcra spriccelések

0 látta
0%

Hatalmas spriccelések fullos lányokra

Mennyi az ideális gecimennyiség? A csajok szeretik, ha egy pasinak sok spermája van? Ezek a kérdések hangzanak el szinte mindenkitől, mégis csak kevesen tudják mi a pontos válasz: tök mindegy. Ahány ház annyi szopás khm szokás, tehát simán lehet, hogy a barátnődnek az tetszik, ha kicsi a faszod, és kicsit is spriccel. Vagy nagy a faszod, de kicsit spriccel, esetleg ezek tetszőleges kombinációja. A lényeg, hogy magát az arcra élvezést sem szereti minden lány. Az a pasi, aki ezt elvárja a párjától, mondván:

„Ha nem csinálod akkor nem is szeretsz!”

Az egy paraszt. Tehát nincs abban semmi rossz, ha a barátnődnek nem szimpatikus az, hogy egy kiadós szex után az arcára élvezz el. Ahogyan azzal sincs gond, ha ezt egyes lányok szeretik, vagy imádják. Nőktől sokszor hallani a:

„De kurva megalázó, ha ráveri az arcomra…”

Szöveget. Személyes véleményem szerint, ha két ember szereti egymást akkor ott nincs jelen semmiféle alá-fölé rendeltség, sem pedig a rendszerint ebből következő egyik fél bármilyen módon történő megalázása sem. Ennyi erővel a puncinyalás pedig a pasiknak megalázó nem? Elvégre milyen már az, hogy egy nő elé letérdelsz, és a csúnyáját nyalogatod…

Ebben a videóban egy nagy farkú pasit láthattok, aki teleélvezi a csajok arcát. A lányoknak szemmel láthatóan tetszik a mutatvány.

gecis fasz
Arcra élvezés