telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Lányok nyalják a fiúk seggét válogatás

0 látta
0%Popsinyalás oda-vissza avagy, amikor a lányok is visszanyalnak a fiúknak

A szexben nincs lehetetlen. És igazából a perverzitás is relatív fogalom. Ami mindkét fél számára jóleső, és kellemes érzés ahhoz senkinek, semmi köze sem megítélés, sem pedig elítélés szintjén. A lányok popsija mindig reflektorfényben van. Gondoljunk csak a fogyatékos média által tolt bikini modell, és az összes olyan reklámra, ahol csajjal próbálnak nekünk eladni valamit. Csöcsök, és seggek, ez kell a népnek. Na, de hogyan állnak a férfiak az anális játékokhoz?  Sok pasi számára az anális terület barátnőjük által történő mindennemű izgatása teljes mértékben kizárt. Ezt meg lehet érteni ugyanakkor különbséget kell a behatolást mellőző, és a behatolással járó izgatás között. Az, hogy egy lány kinyalja a barátja fenekét még nem kell, hogy problémát jelentsen egyik olyan pasi számára sem, akik amúgy rühellik a seggükkel történő dolgokat. Amikor azonban a sokak által emlegetett, imádott, vagy éppen gyűlölt prosztata masszázsról esik szó mindjárt felszisszenek az emberek.

Ennek okaiba nem kívánok belemenni, azonban annyi biztos, hogy a szexuális beállítottság nem fog megváltozni, ha a barátnőtök véletlen a seggetekbe dugja az ujját, hogy ily módon izgassa a prosztatátokat. Az viszont bizonyos, hogy sok telhetetlen lány van, aki előbb ezzel indít, aztán majd jönnek a különböző kissebb-nagyobb tárgyak pl műfasz. Mert hát melyik csaj ne akarná tudni milyen érzés, ha farka van? Minden lány tudni akarja, és sokan ezen hajlamaikat akár a meglévő párkapcsolatukon belül is megpróbálhatják kiélni, amivel csak annyi a gond, hogy amennyiben a férfi fél abszolúte nem vevő erre, a nő pedig ezt nagyon akarja úgy a kompromisszumkötés hiánya a kapcsolat sérülését, vagy akár annak végét is okozhatja.

Fiúként vágyom arra, hogy a fenekem ujjazák most akkor homoszexuális vagyok? Ez egy gyakori kérdés

Nehéz döntést hozni az ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben, és ezek bonyolultsága, illetőleg összetettsége miatt a válaszadással meg sem próbálkozunk. Annyit mondhatunk okosan, ügyesen. Ma még csak egy ujj, holnap már Józsika fasza ? Hah gaaaaay