1968-ban ifjú lögény koromban (anya lánya)

Én vagyok a régi pornó filmek királya!

Anno 1968-ban ifjú lögény koromban egy kis baszom faszom elfuserált faluban laktunk valami düledező vályogházban. Iskolás koromban rendszeresen átjártam a nyári konyhába és kivertem a faszomat a szomszéd lányt bámulva az ablakból. Aztat hittem, hogy a függöny biztonságot ad, de gyorsan rájöttem, hogy átlátszó volt az a geci, így már gyorsan meg is értettem miért röhögött mindenki rajtam, amikor megjelentem a piacon. Mindenki csak a helyi faszhúzogatónak hívott. A szomszéd lány nagyon kis csendes, zárkózott volt. Én meg ifjú titán módjára meg akartam kettyinteni a drágaságot!

Persze ez nem volt egyszerű, de Én megtaláltam a módját. Első lépésként az anyját kellett elcsábítanom! 40 éves özvegy nő volt, aki a férje halála óta nagyon ki volt éhezve egy jó dugásra. Épp a minap találkoztam vele a piacon, és arról panaszkodott, hogy annyira csóró, hogy még egy üveg bort sem tud magának venni. Nosza több se köllött, másnap vitettem neki egy hordónyit! A dokkmunkások legurították a pincébe, és megbeszéltük, hogy 1 óra múlva ott találkozunk. Így is lett, leérve a pincébe azonnal megkettyintettem a milfet. A szálkás ládikó tetején tettem mindezt, így jól tele ment a picsája szálkával.

A szexakciónkat a lánya zavarta meg! Hű a büdös kurva életit! Gyorsan eltettem retkes, szőrös faszomat, majd megpróbáltam megmagyarázni a kislánynak, hogy amit látott az csak délibáb volt. De hát a lány nem volt olyan hülye, mint amilyennek látszott, és elmondta, hogy látta, hogy az anyját basztam meg. Régóta tudja, hogy a nyári konyhából mindig verem rá a faszomat, így most le fog szopni. Azzal a lendülettel letérdelt elém, kivette a nadrágból a faszomat, és leszopott. Az anyját felküldte a házba, hogy főzzön kaját, mi pedig addig tovább basztunk a ládikón. Pár percig bírtam csak a mert a fiatal falusi lány szőrös puncija, és szőrös segglyukának látványa rendkívüli módon izgatott engem.

lögény koromban
Lögény koromban minden nőt megkettyintettem