Zsenge iskolás lányka az erdőben

Visszahúzódónak néz ki, ám nagyon bevállalós csajszi

A minap épp hazafele tartottam az erdei úton keresztül, amikor összefutottam diáklányok seregével, akik épp akkortájt végeztek a suliban, és indultak haza. Közülük csak egy valaki lógott ki. Ő a sor végén kullogott, kissé bátortalanul, csinos kis skót kockás szoknyájában, ám mikor egy pillanatra összenéztünk mégis tűz lobbant a szemében.

Azonnal leszólítottam, és megengedte, hogy elkísérjem egy közeli padig. Közben beszélgettünk, és valamiért nyílt őszinteséggel elmondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem, és bármit megtennék érte. A padra leülve kacéran rám mosolygott, majd felhúzta a szoknyáját, és megmutatta fehér-fekete pöttyös bugyiját. A farkam egyből az égnek állt, annyira tetszett, amit láttam. Aztán picit beljebb mentünk az erdőben, ahol le is tolta a bugyiját, így felfedve előttem tökéletesen sima babapunciját, és popsilyukát. Nem kellett sok idő, és megmutatta a melleit is, majd annyira begerjedt rám, hogy lefeküdt a fűbe leterített ruháira, és masztizni kezdett előttem.

Aztán elmentünk hozzám, és a kertben tovább folytattuk a játékunkat. Kértem, hogy csókolgassa, és nyalogassa meg a szép lábujjait, mert, imádom amikor egy nőnek szép, formás lábujjai vannak. Megtette, és közben megint masztizott nekem. Isteni élményem volt vele aznap délután, azóta is rendszeresen találkozunk!

Zsenge iskolás lányka az erdőben
Zsenge iskolás lányka az erdőben