telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Középiskolás szerelmespár (2008)

0 látta
0%

Szexiskola a barátommal

Pasimmal egy suliba járunk, évfolyamtársak vagyunk. A kettőnk között izzó levegő már első találkozásra mindenki számára egyértelmű jel volt arra: le fog velem feküdni a barátom! Ma 6 óránk volt 13 óra 30 perckor végeztünk, és kicsit elmentünk csavarogni a városba. Megnéztük a helyi plázát, megittunk egy Coca Colát, aztán átmentünk a pasimhoz. A szülei nem voltak otthon, és előre tudtuk, hogy csak később fognak hazaérni, így egész nyugodt körülmények között hagyhattuk, hogy egymás iránt érzett szerelmünk testiségben nyilvánulhasson meg.

forró csók a pasimtól
Puszi puszi

Előbb finoman, majd egyre szenvedélyesebben, forróbban csókoltuk egymást szerelmemmel, amíg az egyik csókcsata közben át nem fordultunk, és alulra nem kerültem. Ekkor elkezdte csókolgatni a melleimet, majd körkörösen nyalogatni kezdte a hiperérzékeny mellbimbóimat. A kis nyalakodás után elkezdte kigombolni a kék farmernadrágom, és szépen vetkőztetni kezdett. Hogy gyorsabban haladjunk a továbbiakban Én vetkőztettem saját magam, miközben ő is vetkőzött az ágy másik felén. Én előbb kész voltam, így az ágyon fekve fejem alatt egy fekete kispárnával vártam a fiúmat, hogy elkészüljön. Miután levetkőzött alsógatyára, álló faszát a puncinedvemtől lassan átázó bugyimhoz dörzsölte, miközben szenvedélyesen csókolta tüzes ajkaimat. Majd lehúzta a fenekemről a bugyimat, és kis balfaszkodásba kezdett azt illetően hogyan is tegye be a farkát a puncimba.

iskolás lány és a pasija
Imádom, amikor a pasim a melleimet kényezteti!

Miután rájött, hogy teljesen meztelenül talán könnyebb, lehúzta a bugyimat, és levette az alsóját, majd fölém helyezkedve szépen belémnyomta merev farkát. Ezután több pózt is végigdugtunk úgy, mint lovagló póz, kutya póz, misszionárius póz, oldalt fekvős póz, majd végül az ágyra feküdt, és beleverte a számba, Én pedig mindet lenyeltem!

kutyapózban dugunk a fiúmmal
Kutyiba dugott meg