(HD) Rámásztam a személyi edzőmre

Tini pinák a konditeremben

Személyi edző vagyok. Beszéljünk egy kicsit a konditeremről (gym) és a csajok kapcsolatáról. Vannak külön férfi, és női konditermek. Azonban a csajok legtöbbje csak szimplán lejár edzeni valamit. Akárhonnan is induljon, ha kitartással, és a kellő szabályok betartásával intézi a dolgait egy idő múlva nagyon gyönyörű alkatú lány lesz abból a hölgyből, aki úgy dönt edzésre adja a fejét. Persze egy valamennyire már jól, vagy egyenesen jól kinéző csaj a konditeremben már amúgy is nagy szám. Főleg vidéken ahol pár izzadt suttyó paraszton kívül nem jár be senki edzeni.

Mint személyi edző kurva könnyen csajozok. Mindenkiről tudok mindent, mindenkivel elpofázok amennyit csak lehet, ezáltal sokszor előbb tudom, hogy melyik csaj melyik pasival kavar, és, hogy azok közül kit fog elsőként kirepíteni a sorból, mint az adott pasi. Most egy gyönyörű, fiatal, zsenge kislány jött hozzám edzeni. Azt mondta, amit a nők többsége. Nem akar túl izmos lenni. Pár alap dolog tisztázása után megnyugtattam, hogy ez nem is fog csak úgy magától bekövetkezni, majd elkezdtük az edzést egy kis nyújtással. Állva nyújtottuk a tricepszet, majd a földre fekve hasizom gyakorlatok következtek volna. És ekkor.. A lány meg akart csókolni. Én rákérdeztem, hogy biztosan ezt akarja? A válasz igenlő volt, így visszacsókoltam.

Ekkor vad smárolásba kezdtünk, s közben simiztük egymást. Ő a földön feküdt, Én felette térdeltem. Helyet cseréltünk, majd lefeküdtem a földre s felhúzta a pólómat. Elkezdte végigcsókolgatni a mellkasomat s szépen haladt le egyenesen a hasamig. Ezt követően kivette a melegítőnadrágból a farkamat, majd leszopott. Meg is dícsérte mekkora nagy, és vastag farkam van. Ezután beleült, és lovagló pózban szexeltünk. Aztán csináltuk kicsit más szexpózokban is, amit épp a terem fizikailag engedett. A gyönyörű tinilány megmutatta a csodás, nagy, és formás melleit is, és végül szájba élveztem. Legközelebb is várom személyi edzésre ez a kis faszéhes kurvát.

rámásztam személyi edzőmre
Konditeremben dugtunk