telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Diáklány szexel a barátjával

0 látta
0%

Forró szex videó a szép punciról

Ezen az amatőr szex videón a fullos, dús keblű, iskolás kislány a barátjával töltött kellemes perceit örökítette meg. A fiúja megszállott fehérnemű rajongó. Kezdetben titokban bejárkált a fürdőszobába, és a szennyeskosárban keresgélte barátnője használt fehérneműit. A fiú sokáig titokban tartotta fétisét, mert szégyellte, hogy ilyesmire izgul. Aztán egyszer csak lebukott, amikor egy Szerda délutánon barátnője a vártnál előbb ért haza. Mivel a fürdőszoba a bejárati ajtóval szemben van, így a srácnak esélye sem volt letagadni az eseményeket. Barátnője azonban hiszti, és számonkérés helyett inkább valami egészen mást tett… Színt vallott!

Elmondta párjának, hogy őt is izgatják a használt fehérneműk, és hogy teljesen rá van gerjedve az ő alsónadrágjaira, boxereire is, továbbá saját fehérneműjére is. A srác ekkor megkönnyebbült, majd megfogadták, hogy nemsokára videóra veszik ezen fétisüket. A videó elején a csaja szürke leggingsben, és kék felsővel ül az ágyon, miközben barátja letolt nadrággal fekszik előtte, és épp a farkát húzogatja. A lány először rá sem néz barátja ágaskodó faszára, azonban a nemi vágy őt is elönti, így végül rámarkol a pasas faszára, és erőteljesen elkezdi húzogatni azt. Rövid faszverés után a nőci vetkőzni kezd.

kamaszutra pózok
Szex kutyapózban

Előbb a felsőjét, és melltartóját dobja el, majd lehúzza a nadrágját, és zokniját is. Aztán hozzábújik a fiújához, majd összenyomja melleit, és elkezdi vele masszírozni a barátja farkát. A finom, feszes cickókhoz hozzádörzsölődő makk rendkívül erotikus látvány nyújt a lány számára, így leveszi az aznapi fehérneműjét, majd odaadja a pasijának, hogy szagolgassa, és közben elkezdi csókolgatni, nyalogatni, szopogatni a srác makkját. Aztán szájába veszi a faszt, miközben tartja a szemkontaktust a barátjával, mivel tudja, hogy az kifejezetten izgatja, ha cumi közben a srác szemébe néz. A lány puncija ekkor már nagyon lucskos, és nedves, így rövidesen bele is ül a faszba. Egy rövid ideig lovagló pózban dugnak, majd jön a kutyapóz, és végül a srác arcon élvezi a barátnőjét.