telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szexi szöszi és a gloryhole

0 látta
0%

Mi az a Gloryhole? Van ilyen Magyarországon?

A gloryhole egy olyan szituációt takar, ahol két (általában toalett) kabin van egymás mellett, és a köztük lévő válaszfalon egy lyukat ütöttek, ahova a farkadat kell betenned. Ezt jobb esetbe a másik oldalon egy lány fogja megkapni s kezdi majd kényeztetni. Azért mondjuk, hogy jobb esetben ugyanis ennek a bulinak pont az a lényege, hogy nem látod ki van a másik oldalon, így csak reménykedhetsz benne, hogy nő van ott, és méghozzá olyan olyan nő, aki számodra épp szimpatikus is. Vagy nem. Kell hozzá némi szerencse is.

Csajoknál fordított a helyzet. Nem tudhatod a fal másik felén lévő srácról, hogy kicsoda micsoda. Oké, a névtelenség, és a titokzatos férfi izgató, azonban egy gloryhole nyilvános, így simán meglehet, hogy egy csöves faszát veszed szádba. Érvek, ellenérvek. Mindenki mérlegeljen, és döntsön saját belátása szerint. Információink szerint 2017 októberében Magyarországon nincs hivatalos gloryhole (örömlyuk), azonban vannak sokak által ismert helyek. Ez egy gyakori kérdés hogy hol is találhatóak. Az interneten böngészve Ti is találni fogtok! Hajrá!

Hogy működik a Gloryhole? Mutatjuk!

A kisfilmben egy csinos, jólszituált nőci ül le a wcre, hogy dolgát végezze. Csak valamivel később veszi észre, hogy a falon egy lyuk van. Nem foglalkozik a dologgal, és megnézi a földön lévő szexújságot. A nők is néznek pornót? Még szép, hogy néznek pornót! A szaftos képsorok gyosran el is bűvölik fantáziáját, majd simizni kezdi vénuszdombját. Ekkor meglátja, hogy egy mocsok, perverz férfi a válaszfalon lévő lyukon kukkolja őt vécézés közben. Mivel már egy felizgult nőt nem lehet megállítani, így rá is parancsol a leskelődő baromra, hogy azonnal tolja át a faszát, ha már ennyire ki kell neki verni. A titokzatos idegen át is tolja nagy görbe farkát a lyukon, amire a lány egyből rá is vágja:

Ez ilyesztően nagy!

Ezt követően egy melléhez dörzsöli a girbe-görbe hosszú faszt, majd egy kis simizgetés, és csókolgatás után szájába is veszi azt, és bőnyállal el is kezdi cumizni. Mi lehet annál jobb, ha egy ismeretlen dögös csaj bő nyállal szopja a faszod? Hát, ha mondjuk bele is élvezhetsz a szájába! Így lett ez most is, majdnem belelőttem a csaj szájába, csak végül inkább a szájára, és az arcára jutott. Sebaj, így is jó kaland volt!