(HD) Részeg punci az afterparty után

Szopás részegen

A suli legjobb csaját megdugni mindig nagy kihívás. Sosem tudsz a közelébe kerülni, nem tudod mit szeret, mit nem szeret, és hírhedten nagy játékosnak mondják. Nem lehetetlen, csak hosszú, hosszú idő, mire esetleg össze tudsz hozni valamit. Különösképpen igaz ez akkor, ha nem tartozol a legjobb képű pasik közé. Én se magas, se izmos nem vagyok. Úgy vettem észre a csajok az izmos, magas pasikat szeretik a legjobban. Sokáig depiztem ez miatt, vagyis a nőhiány miatt, de végül rájöttem, hogy mit fogok csinálni. Bemegyek a bulikba, és nem iszok semmit, majd a mások által leitatott, ekkor már szinte teljesen részeg csajokat megdugom Én.

Így történt, hogy a pénteki iskola diszkóra már korán megérkeztem. A buli alatt nem nagyon beszéltem senkivel, és a csajok is nagyívben elkerültek. Többször szemkontaktusba kerültem az osztály, de akár az iskola legjobb csajával is. Sosem tudtam eldönteni, hogy miért néz. Jó pasi biztos nem vagyok, tehát ezért tuti nem nézhet. Lehet látott rajtam valamit, és azt nézte, mosolyogta. Minden esetre figyeltem tovább a történéseket, és ahogy telt-múlt az idő minden lány egyre kevésbé tudta pontosan mi is történik körülötte. Persze a suli legmenőbb, macsóbb pasija végig ott lebzselt a csaj körül, így már le is tettem arról, hogy Én bármit is csinálni fogok vele.

Aztán egyszer csak eltűnt a pasi. Gondoltam kiment cigizni, vagy kiment a wécébe. De telt-múlt az idő, és negyed óra múlva sem jött vissza. A csaj közben láthatóan nagyon egyedül volt, és unatkozott. A gondolatok csak úgy cikáztak a fejembe. Oda menjek, és szólítsam le a csajt? Mennyi esélyem lenne? Tuti elküld. Vagy ne menjek oda, mert mindjárt jön a pasija, és akkor megver? Nem tudtam mit tegyek, de valahogy mégis odamentem. Meglepődtem, mert nagyon normális volt a csaj. Megkérdeztem, hogy hazavihetem-e, mert úgy látom nincs valami jó állapotban. Azt mondta, hogy igen. Mikor beültünk a kocsimba elkezdte fogdosni a farkam. Kérte, hogy vegyem elő, és bekapta. Így történt hát, hogy leszopott a suli legjobb csaja. Közben megmutatta a tökéletes, formás melleit is, és hagyta, hogy simogassam a mellbimbóját. Ez egy jó buli volt!

részeg punci
A suli legjobb csaja full részeg