telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Erotikus XXX masszázs

0 látta
0%

A nagy mellű fiatal lány titkos szexkapcsolata a masszőr sráccal

Judit vagyok! 25 éves. 6 éve élek komoly párkapcsolatban a pasimmal, és eddig minden rendben volt köztünk. Mindig is voltak kisebb-nagyobb vitáink, de hát melyik párkapcsolatban ne fordulnának elő hasonló esetek? Mivel mindig meg tudtunk beszélni mindent, és mindketten nagyon akartuk a kapcsolatot, meg úgy egymást is, ezért sosem aggódtam a viták miatt. Gondoltam úgyis megoldjuk, és minden újra a régi lesz. Azonban az utóbbi 1 évben egyre többet gondoltam a megcsalásra. Folyton azon kaptam magam, hogy arról fantáziálok milyen is volna egy idegen pasival lefeküdni… Kurva lennék ez miatt? Nem zavar. A párom iránti 5 éven át tartó rajongásom napról napra kezdett alábbhagyni. Mivel ekkoriban váltottam munkahelyet, és új állást csak a közeli szexshopban kaptam mint asszisztens, így az életem jelentősen felgyorsult.

A videót a Finom17.com masszázs kategóriája támogatja:

Egy nő titkos vágyálma… Szex egy ismeretlen férfival

Egyre többször éreztem a kéztetést aziránt, hogy leszopjak egy ismeretlen pasit. Persze a barátom erről mit sem tudott. Tökéletesen színleltem neki mindent. Mivel az új munkahelyem miatti hajtásban gyakran túlpörögtem, és rendszeresen kialvatlan, fáradt voltam, így egy kolléganőm tanácsára sok gondolkodás után felkerestem az általa ajánlott férfi masszőrt.

Mikor beléptem a masszőr szobába egy teljesen átlagos külsejű pasi fogadott. Ami azt illeti nem is volt kifejezetten az esetem, így gondoltam magamban tuti, hogy semmi rosszat nem fogok tenni. Kissé zavarban voltam, amikor egyszál fehér törülközőben meg kellett jelennem egy idegen férfi előtt, de úgy voltam vele, hogy ez neki csak munka. Gyorsan levetettem a törcsit, majd ráfeküdtem a masszázs asztalra. Ő rámszolt, hogy lazuljak el, és tegyem a kezeimet a testem mellé. A copfba kötött hajamat is megigazította, a csupasz fenekemre pedig törülközőt tett. El is keződött a masszázs. Nagyon profi volt a srác, az első érintésétől kezdve tudtam, hogy ő lesz az Én emberem. Akartam, kívántam őt, de megfogadtam, hogy nem csalom meg a fiúmat. Nem szóltam semmit, csak hagytam, hogy végezze a dolgát s miközben a nagy, kerek melleimet masszírozta éreztem, ahogy egyre nedvesebb vagyok odalent. Következett a belső combrész masszírozása, ami pillanatokon belül csiklóizgatásba, majd ujjazásba torkollt, onnan pedig már nem volt visszaút… Pár perc intenzív ujjazás után letolta a nadrágját, Én pedig egyszerűen számba vettem szerszámát, majd hagytam, hogy megbasszon…