telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Tini prosti a vonaton

0 látta
0%

Punci, és mellmutogatás a vonaton

Nimfomániás, exhibicionista lány vagyok. Imádok pasikkal szexelni, és imádom azt is, amikor megnéznek, és csak úgy csorgatják rám a nyálukat. Pityuval a stricimmel egy vasútállomáson voltunk. A peronon csak egy fickó állt, ő is háttal nekünk, így Pityu elővette a videokamerát, és elkezdett engem filmezni, ahogy felhúztam a polómat, és megmutattam tenyérbe illő melleimet a kamerának. Lefilmezett közelebbről, és kicsit távolabbról is.

tenyérbeillő mellek, jó mellű csaj
Nyilvános mellmutogatás

A következő vágásnál a vonaton vagyunk, leülök egy lehajtható ülőkére, majd bugyival együtt letolom a farmeromat, így láthatóvá téve csupasz zsenge puncikámat. Hogy a történet még izgibb legyen nem csak a seggem alá tolom le a nacimat, hanem egészen a bokámig, így, ha esetleg rajtakapnának sem tudnék olyan gyorsan menekülni. Ez az a szituáció ami nagyon izgat engem. Szóval, amennyire a naci engedi szétteszem a lábam, és benyálom a kezecskémet, majd körkörös mozdulatokkal elkezdem izgatni a csiklómat.

Pityu közben végig videózza az eseményeket, és szemmel láthatóan nagyon tetszik neki az impozáns látvány. Mivel arra izgulok, ha lebukhatok, vagy ha éppen figyelnek, így annyira beindulok, hogy már nem csak a csiklómat izgatom, hanem egy ujjacskámat be is dugom a puncimba. A jó lucskos, meleg puncikámba. Aztán már két ujjamat is beteszem, és egyre jobban érzem magam, egyre jobban érzem ahogy átjárja az adrenalin a testem. Aztán jön a kaller, és elküld a halál faszába, így kicsit várunk, amíg kiürül a vonat.

szép lány a vonaton masztizik
Maszti a vonaton

Az utolsó jelenetben már egy négyes vonatülésen ülök, és ott izgatom magam. A nacimat ezúttal nem tolom le, mert félek tőle, hogy ismét lebukok, és ezért majd sokat kell fizetnem, de annyira viszont kigombolom, hogy a puncimhoz be tudjak nyúlni s újra izgatni tudjam. Midenközben másik kezecskémmel felhúzom a felsőmet, és szépen, lassan elkezdem masszírozni formás, tenyérbeillő melleimet. A finom, lassú masszázs még tovább izgat, és lassacskán eljön az a pont, hogy el fogok élvezni a nacimba…