Punci nyalás a kamionos parkolóban

Punci nyalás és izgatás nyilvánosan egy parkolóban

A kamionos koléga kicsit ki volt éhezve s sokat gondolkodott mikor, hol álljon meg, hogy ki tudja verni. Azonban jobban átgondolva a dolgokat végül úgy döntött, hogy rendel egy kurvát, és azzal fog játszani egy kicsit. Mindezt nyilvánosan egy kamionos parkolóban fogja csinálni a punci nyalás című történetet, hogy minden kolégája láthassa neki milyen jó napja van

Nem telt bele sok időbe s talált is egy megfelelő hölgyet majd felhívta s elmondta hol van. A hölgy kicsit késett, de végül megérkezett. Megkérdezte a férfit valóban így nyilvánosan akarja-e? A férfi azt felelte igen, majd a nő felhúzta ruháját s a férfi letérdelve elé egyből izgatni kezde a csiklót. A jó punci nyalás titkát sokan kutatták már, de ez a kamionos biztosan tudja is mi az, mert a nő a nyalás minden pillanatát maximálisan élvezte. Időközben az éppen pihenőjüket töltő kollégák is felfigyeltek a kéjes nyögésekre. Természetesen ők sem álták meg, hogy ne vegyenek részt a szexbuliban. Azonban a kurvát mégis csak a kolléga rendelte így a többiek megmaradtak a csöcsörészésnél. Ez először finom mellmasszírozgatást jelentett, majd szépen egyre durvultak a dolgok s végül mellbimbó harapdálásba, majd mellbimbó csavarásba közismert nevén CSBCS tehát csöcs bimbó csavarásba torkollott amit a nő további kéjes nyögésekkel díjazott. Mozgásából, nyögéséből ítélve pedig a kamionos férfi szinte biztosan el is jutatta a csikló orgazmusig.

A buli után a nő remegő lábakkal kielégülve indult el a kamionok közül a parkoló vége felé. A férfit pedig kollégái hangos tapssal üdvözölték. Úgy tudni a férfi még aznap újra felhívta magához a fülkébe a rosszlányt s jól meg is dugta. Ezt a ribanc is élvezett hiszen azért kamionba mégsem minden nap dugják, és főleg nem nyalják csúcsra. Kedves férfiak tessék példát venni a kamionos kolégától, és tanuljatok meg jól nyalni ti is!

Punci nyalás a kamionos parkolóban