telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Egy magyar MILF angliai szexkalandja

0 látta
0%

Ha nincs pénzed taxira, dugj nyilvánosan a sofőrrel!

Hazánk lánya (Cathy Heaven) egy angliai taxival furikázik, mikor azonban a fizetésre kerülne a sor kellemetlen meglepetésben részesül. A magyar lányánál sajnos csak forint van, így jobb híján ezzel próbál meg fizetni a pornófilmben szerepló taxis úriembernek. A angol srác jogosan vonja kérdőre Cathy kisasszonyt. Szó szerint idézve:

Hát ez meg mi fasz?

A taxis alkut ajánl a szexi MILF-nek, egy kis szopásért cserébe eltekintene a fuvardíjtól. A magyar turista könnyedén belemegy az alkuba, ezután lazán odaszól a pasinak:

Ok, akkor mutasd a farkad!

A férfi megdöbbentve tapasztalja, hogy a fullos érett muff milyen profi módon bánik a faszával. A nagy méretű pénisz pillanatok alatt teljesen eltűnik a nő szájában, a mélytorok közben a férfi makkja a dögös magyar MILF torkát verdesi.

A furulyázás után Cathy Heaven a fickó merev farkába ül és ritmikusan mozogva csípőjét keményen meglovagolja azt. A lovaglás közepette hatalmas nagy szilikon mellei vadítóan ringatóznak, miközben puncija ütemesen cuppog a hüvelyébe ki-be járó méretes fasztól.  A férfi nem bírja megállni és hátulról megmarkolja a feszes szilikon csöcsöket, ezenkívül ujjaival Cathy csiklójánál is elidőzik. A csaj előre dől, hogy a taxis kőkemény eres faszát hátulról magába engedje. A pasast magával ragadja a vágy és oly sebességgel, olyan hevesen bassza Heaven kisasszony nedves muffját, hogy a hölgy nagyokat nyögve sikítozva élvez el.

A kutyapózban való hancúrozás után még nem lett vége az élvezeteknek. A szexduó misszionárius pózban folytatta a pásztorórát.

A perverz angol taxis remek üzletet kötött a vágykeltő, érett sunával, titokban még fel is vette az orgiát egy rejtett webkamra segítségével.

Actors: Cathy Heaven