telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Dögös magyar szőkét megdugják egy étterem budijában

0 látta
0%

Nyilvános szex az éttermi WC-ben, dugás egy fullos magyar szöszivel

Az eltévelyedett külföldi turista az utcán szólítja le a dögös, bögyös, szőke magyar lányt, mivel némi segítségre lenne szüksége, ugyanis nem találja az interneten lefoglalt szálláshelyét. A derék úriember a segítséget természetesen nem várja el ingyen, így pénzt ajánl a szép arcú szexi csajszinak.

Amennyiben a szöszke a Diamond hotelhez vezeti őt száz euró üti a markát. A lány szeme felcsillan az összeg hallatán és hirtelen rendkívül segítőkésszé válik. Telefonja segítségével rákeres a hotelre és a sráccal azonnal útnak indulnak az épület felé. Menet közben a turista csóka mindent levideóz a kamerájával.

Útközben beszélgetésbe elegyednek, bemutatkoznak egymásnak. A csevej alatt fény derül a szöszi korára, mindamellett arra is, hogy másfél éve barátja van. A sokat tapasztalt, ezenfelül remek emberismerő  pasi, már az elő pillanattól fogva tudta, hogy egy ordas, pénzéhes tiniribanccal  van dolga, ezért némi szexért cserébe egy nagyobb összeget kínál fel a szőkének.

A csupán 19 éves szöszi ribanc élősszőr kissé kéreti magát, majd némi gondolkodás után beadja a derekát és rábólint a szexre. Az aktusra egy közeli étterem budijában kerül sor. A pasi közben mindent videóra vesz a kamerájával, ezzel is növelve tetemes publikus pornó gyűjteményét. A WC-ben egy kiadós faszszopással indít a bevállalós magyar tini, majd mélyen előre hajolva hátulról magába engedi a kanos fickót.

Ennyi pénzért kézenfekvő, hogy a szájba élvezést is el kell tűrnie a lánynak. A csajszi a temérdek euróra gondolva boldogan nyeli a hímvesszőből  kizúduló gecit, majd ezután alaposan körbe is nyalja az ipse makkját.