Falusi szex avagy dugás a főút mellett

Magyar ribik akik imádják a külföldi faszt

Én lenni külföldi állampolgár aki Magyarországra utazott mert szereti magyar szex, és tetszik neki falusi szép lányok. A néphagyomány szerint a falusi szex sokszor csak házasság után lehetséges, de én pont leszarni ezt, ingyen szexért jöttem az országba. Sokat hallottam már, hogy a magyar ribik imádják a szexkalandokat, főleg külföldivel. Nekem lenni egy foswagonom abban dugok.

Sok az izgalmas szextörténet. Az én szextörténetem úgy indult, hogy valami tökömbökömcsöcsömpusztatanya fosondáré dülöngélős szar főútján haladtam amikor az egyik buszmegállóba a lószarszagban megpillantottam egy gyönyörű puncit egyedül áldogálni. Megálltam, és megkérdeztem tőle tudok-e segíteni. Azt mondta, hogy a rozzant, ősrégi, repcedízel távolsági buszt várja, és épp mariska néni spórolós abc-jébe tart egy doboz tojásért, mert a tyúkot ellopták a cigányok. Mondtam neki, hogy üljön be, elviszem szívesen úgyis arra megyek. Beült, és elkezdtünk beszélgetni. Rövidesen kiderült, hogy barátja már jó pár hónapja nincs, és eléggé ki is van már éhezve. Azt mondta valami betegségéből adódóan nagyon kis eséllyel lehet terhes. Én ekkor mondtam, hogy szívesen megdugnám a punciját, mire ő azt mondta okés. Egy koszos, poros földút melletti füves területen megálltunk s neki is láttunk az dugásnak. Hamisítatlan falusi szex volt ez a büdös tehén szarszagban.

Dugtunk kutyapózban úgy, hogy közben a felnyitott csomagtartóba feküdt, és éreztem, hogy nagyon szűk, szoros a hüvelye. Nem vagyok egy gyorslövetű, de az első pár lökés után majdnem beleélveztem a puncijába. Ilyen jó falusi lánnyal még sosem szexeltem főleg így nyíltan a főút mellett. Végül a puncija fölé a csiklójára vertem ki a faszomat, majd belenyomkodtam a gecibe, és kicsit visszadugtam a puncijába ami továbbra is nagyon forró, és szűk volt. Isteni volt ez a szexkaland, telefonszámot is cseréltünk, és megbeszéltük, hogy beszélünk, és szexchatelünk Skypeon, és Facebookon is. Nagyon jó élmény volt a Magyarországi falura való látogatás, jövőre is jövök még!

Falusi szex a főút mellett