telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Imádom a barátnőm melleit!

0 látta
0%

Nagymell sex

Csajommal együtt töltöttük a hétvégét. Mivel korábban összevesztünk, így nem nagyon beszéltünk egymással. Aztán jött a békülősszex. Bementünk a nagyi szobájába, és ott kufircoltunk. Beérve a szobába barátnőm gyorsan le is vetkőzött, így felfedte előttem óriási, természetes, formás melleit! Én már ott álltam tőle nem messze a szőrös kis faszommal, majd mikor előre hajolt az ágyon bele is nyomtam forró, csupasz puncijába a szőrös faszomat. Kutyapózban toltuk, keményem kúrtam, csak úgy csattogott a segge. Egy perc eltelte után pózt váltottunk. Én lefeküdtem az ágyra, ő pedig beleült a farkamba, így lovacskáztunk kicsit.

Mindketten nagyon imádjuk a lovaglópózt, mert Én láthatom ahogy a nagy csöcsei ringanak dugás közben s ez nagyon felizgat, ő pedig kénye-kedve szerint mozoghat a faszomon, és nézheti hogy engem mennyire felcsigáz az ő látványa. A dugásunk intenzitása mindig az aktuális hangulatunktól függ. Van, hogy egy finom, forró szeretkezés sokkal jobban tud esni, mint egy kőkemény baszás. Aztán van, amikor ugyan ez fordítva igaz. Most olyan középúton voltunk. Lovaglás közben mindig megmarkolom a nőm melleit, így masszírozván okozok neki extra nemi izgalmat. Pár perces szex után, pózt váltottunk, ő lefeküdt az ágyba, szétette a lábát, Én pedig betettem neki, és vadul elkezdtem kúrni a picsáját. Pár másodperc múlva megcsináltam a kedvenc részünket: mellre élvezés. 

nagy csöcsök gecisen
Mellre élvezés

Szex után útójáték

Nem csak az előjáték megléte az ami fontos s extrán izgató. Számunkra ugyan ilyen fontos az utójáték is. Miután ráélveztem barátnőm melleire, és kicsit megpihentünk baszás után, ő egy törülközővel letörölte magáról a gecimet, majd bekapta a gecis faszomat, és szopkodni kezdte. Mondhatni tisztára szopta. Nem kellett túl sok idő, és gyorsan újra felállt a pöcsöm, így betettem kemény, feszes mellei közé, és mellbebasztam a barátnőmet. Közben többször az arcához, és a szájához dörzsöltem a farkam, mert tudom, hogy nagyon imádja. Jó bőnyálasan szopik mindig, mert az ágyban igazi perverz dögök vagyunk mindketten.

Cicidugás
Mellbebaszás