telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Megbasztam a feleségem ügyvédjét

0 látta
0%

Eszméletlen kefélés egy irodista MILF-el

A nevem George a feleségemmel éppen válófélben vagyunk, tudniillik az asszony egy büdös ribanc és fűvel fával felszarvazott. A legutolsó húzása az volt a szemét kurvájának, hogy lenyúlta a közös számlánkról az összes megtakarított pénzemet, így egy árva petákom sem maradt. Végső elkeseredésemben felkerestem a feleségem ügyvédjét, a nő címét az asszonypajtás noteszéből lestem ki.

Az ügyvéd csaj praxisa a lakásán volt, éppen menni készült, amikor sikerült megtalálnom. Az ügyvédnő rögtön felismert és közölte velem, hogy a kliensével kapcsolatban semmilyen információt nem szivárogtathat ki. Én próbáltam ész érvekkel meggyőzni, mondtam neki, hogy menjünk be az irodájába és beszéljük meg a dolgokat, azonban ő hajthatatlan volt.

Nem volt más választásom be kellett vetetnem a csodafegyveremet, az ellenállhatatlan férfiúi sármomat. Igazából nem esett nehezemre a dolog, ugyanis az ügyvédnő egy igazán szemrevaló, izgató, vörös hajú MILF, pont az a nőtípus, ami a kedvemre és a farkamra való.  Igaz, ami igaz mindig is vonzottak a kosztümös, elegánsan öltöző érettebb hölgyek, ráadásul még magassarkút is viselet a  lábán, a szexi harisnyáról nem is beszélve…..

Kinyaltam az ügyvédnőtA vöröskére hatott a visszautasíthatatlan csáberőm, rövidesen már a szobájában voltunk és egymásnak is estünk. Felvezetés képen megmarkolásztam a dögös MILF kerek csöcseit, nyelvemmel izgatóan nyalogattam feszes mellbimbóit. Ezek után a formás kis punciját kezdtem el kényeztetni. Alaposan kinyaltam a csupaszra borotvált puncikáját, majd az ujjammal játszadoztam a szűk lyukában. Az ügyvédnő segglyukát is megkóstoltam, ami igen csak zamatosnak bizonyult, olyannyira hogy kedvet kaptam hozzá, hogy betegyem a kerek seggébe a farkamat.

Bár nagy volt a kísértés nem basztam egyből seggbe a vonzó MILF ügyvédnőt, inkább alaposan leszopattam őt. Huszonnégy centis faszomat öklendezésig toltam az irodásat muff forró szájába. Miután megvolt az orális szex hatalmasat keféltünk a nő dolgozószobájába.

Természetesen, volt annyi eszem, hogy amikor elaludt a csaj  megkerestem a feleségem aktáját és minden fontos adatot lefényképeztem a mobilommal, majd elküldtem azokat a jogi képviselőmnek. Nem mondom szaftos cuccokat találtam a rühes kurváról, most már tudom, hogy ezeket felhasználva én fogom megnyerni a vallópert és végre kisemmizem azt a szemét pénzéhes lotyót.

Összességében jó napom volt, hiszen dugtam egy kegyetlen jót egy vonzó MILF-el, ráadásul sikerült jól kicsesznem a feleségemmel is. Végtére is jó-kis szextörténet kerekedett ki az eseményekből. Uraim, így kell ezt csinálni! Figyeljetek és tanuljatok a mestertől, a nagy faszú Gerorge papától!