telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Dögös tevepatás anyuka

0 látta
0%

40 éves kor felett is szexis nőnek érzem magam

Én egy 3 gyerekes, elvált anyuka vagyok, aki elhatározta, hogy boldog életet fog élni pasi nélkül is. Ennek egyik alappillére a jó megjelenés, hiszen valljuk be a gyengébbik nem tagjaként nagyon rosszul tud érinteni minket, ha a férfiak nem látják bennünk a vonzó nőt, akivel szívesen lefeküdnének. Persze nem csak az számít, de tudjátok mire gondolok. Már az első terhességem után is nagyon nehéz volt formába lendülnöm, de akkor még a volt férjem jelentette számomra a motivációt arra hogy igenis megcsináljam, és bomba alakom legyen! Miután tőle elváltam jött egy másik férfi, egy gazdag, jóképű, kigyúrt, Mercis vállalkozó, akitől lett is egy ikrem.

bakcigány
Az Én kedvesem ?

Aztán a vele történt konfliktusok miatt végül úgy döntöttem picsába az összes férfival, minden férfi egy hazug szemét! És ekkor ismét lefogytam, sőt jobb alakot csináltam magamnak, mint bármikor eddig. Enne egyik rendszeres eleme a reggeli futás, amit a közeli fogalmam sincs milyen helyen csinálok. A leggingsemet mindig úgy választom ki, hogy minél vékonyabb legyen, így emelve ki tevepatás puncimat. Hagy csorgassák a köcsög pasik a nyálukat! Úgysem kaphatnak meg… Néha kirakom a természetesen nagy melleimet a melltartóból, és lógó tőgyekkel futkorászok. Ennek apropója csupán annyi, hogy már jómódomban nem tudok mit csinálni. Ezen kívül szeretem nyilvánosan mutogatni magam, így a reggeli sportolásom közben is készült rólam pár intim fotó.

 

Hogyan fogyjak le gyorsan hasról?

Aki az Én edzéstervemet követi garantálom, hogy napi 100 kilogrammtól fog megszabadulni könnyedén, játékos formában. Tehát még Neked is van esélyed kedves 410 kilogrammos anyabaszó, aki olyan kurva ocsmány, és dagadt szar vagy, hogy a fejed láttán még a halál is visszafordul ilyedtében. Mutatom a fogyitervet képekkel illusztrálva:

gyorsfogyas tuti modszer
1.lépés a rendszeres sport, és testmozgás segít leadni a kilókat. Sportoljatok rendszeresen!
szep pina
2.lépés tevepatás punci mutogatása.
termesztes mellek
3.lépés fuss melltartó nélkül nagy csöcsöket szabadon hagyva. Az aerodinamikai tulajdonságok javulásával kevesebb energiát kell befektetned a futásba.
anya popoja
4.lépés mutogasd a picsád az garantáltan megindítja a fogyást, és egyben az embereket is egyenesen a sírba amikor meglátják a szar löttyedt segged. A képen egyébként a számodra is kitűzött végeredmény látható, szóval hajrá!
guggolas
5.lépés ezúttal egy valóban hasznos gyakorlat a guggolás saját testúllyal melyet a videóban látottak szerint kell szabályosan kivitelezni, és szép kerek popót csinál nektek.

Viccet félre téve a fogyókúrához megfelelő étrendre, és edzésre lesz szükségetek. Ebben kérjétek személyi edző tanácsát, és ne feledjétek az eredmények sosem jönnek azonnal! De azért az már gáz, ha 1 év múlva is ugyan olyan szarul nézel ki…