Megdugtam a fiatal doktornőt a céges Fordban

Erotikus történetek Budapesten

A minap a céges Forddal araszolgattam a reggeli dugóban, amikor megpillantottam egy magányosan ácsorgó fiatal lánykát full fehér ruhában. Furcsa is volt, hogy teljesen fehérbe van. Mivel pont előtte álltam meg az autóval, így lehúztam az ablakot, és megkérdeztem tudok-e segíteni. Kedves mosolyt kaptam vissza, és azt mondta, hogy a buszát várja, ami már pár perce itt kéne, hogy legyen, de nincs sehol. Beült mellém, majd elindultunk.

Beszélgetésünk közben kiderült, hogy doktornőként dolgozik a helyi korházban, és épp arra fele tartott volna, ha jött volna a busza. Valahogy éreztem, hogy megvan köztünk a megfelelő bizsergés, így gyorsan a szingliségére, majd a szexre terelődött a beszédtémánk. Legnagyobb meglepetésemre ekkor megjegyezte, hogy amúgy annyira nem siet, még van egy órája beérni a kórházba, és, hogy szívesen tölt velem időt.

Kis kocsikázgatás után elbújtunk hát egy közeli erdősebb részen, ahol egy forró csókcsata után elő is vettem meredező, vastag farkamat. Nem kellett sok, és ő egyből bele is ült, majd lovagolt rajta. Ilyen istenien szűk, forró puncival még sosem találkoztam! Már az első lökéseknél azt hittem elélvezek, pedig nem vagyok gyorslövetű! Miután a lábam már kezdett elzsibbadni a sofőrülésben, így gyors áttettem a csajszit az anyós ülésre, és ott dugtam, majd nemsokkal később a nyelvére, szájába élveztem el. Isteni volt!

Megdugtam a fiatal doktornőt a céges Fordban
Megdugtam a fiatal doktornőt a céges Fordban