Magyar egyetemista csaj felszedése apartmannal

Szex a Budapesti apartmanban egy magyar egyetemista csajjal

Hitelre beújítottam egy apartmant, azóta azzal csajozok. Sosem gondoltam volna, hogy ez működni fog, de ez a pénzéhes magyar egyetemista csaj azonnal ugrott, amint megérezte a pénz szagát, pedig az első próbálkozásom volt a témában. Mióta az erotika.indavideo megszűnt a Puncineked magyar szex videóit már csak itt tudom követni, de azt nem gondoltam volna, hogy valaha saját pénzes szex videóm lesz.

Szóval beültem egy kávézóba, és vártam. Az első pár óra dög unalmas volt, aztán feltűnt egy fiatal, egyetemista szöszi magányosan üldögélve az egyik asztalnál. Odamentem hozzá s szóba elegyedtünk majd elkezdtünk beszélgetni az életéről, tanulmányairól. Arra a kérdésemre miből finanszírozza az egyetemet kitérő válaszokat adott, innen már sejtettem jó úton járok. Felajánlottam hát, hogy adok neki pénzt, ha néha eljön velem ide-oda segít kicsit ebben-abban. Szóba került az apartmanom is, ami azért is kiváló csajozási trükk, mert a lakberendezésben többnyire minden nő otthon érzi magát, így a lakberendezési tippek kérése mindig bevethető praktika. Főleg, hogy a bizonyossághoz látni is kell az adott helyszínt, így hát fel is sétáltunk a közeli lakásomba. Vagyis a banké, de mindegy.

Kicsit ugrunk időben s már a nadrágját le is vetettem vele. Ezt követték a szexi fekete zoknijai, majd megkértem vegye le a fehér felsőjét is, és mutassa meg a cicijét. Gyorsan le is vette a felsőjét, majd feltárult előttem gyönyörű fekte melltartója, és bugyija. Itt már kezdett meredezni a farkam, meg is kérdezte én vetkőzök-e, de azt feleltem egyenlőre őt nézem. Nemsokkal később már a fehérneműitől is megszabadult majd egyből be is támadtam háturól s kutyapózban be is toltam neki vastag farkam. Nagyon nedves, és nagyon szűk volt a puncija, imádtam. Utána picit szopattam is a faszomon, majd tovább dugtam miközben a parkettán feküdt. Végül teljesülhetett egy másik álmom is a punciba élvezés. Ugyanis közölte, hogy gyógyszert szed s én menten tele is spricceltem a gyönyörű, borotvált babapunciját.

Magyar egyetemista csaj felszedése apartmannal