Éjjeli szopás az autóban

Szopás az autóban

Az autós szex számomra mindig is izgalmas játéknak bizonyult. Most jutottam el oda, hogy egy bizonyos részig ki is próbáljam. A szexi szöszi aki velem volt a város egyik nagy kurvájaként volt számon tartva. Ez engem cseppet sem zavar, mivel csak az érdekelt, hogy nagyon könnyen befűzhető, mondhatni “dugható” legyen a csaj. Igazából pár kedves szóval, és egyszerű flörtöléssel nagyon könnyen megnyertem magamnak, és miután a többi kandúr aki szintén nyomult rá már kellő képen részegre itatta, így Nekem még nagyon költenem sem kellett rá. Kis beszélgetés, és miután nem találta a barátnőit gyorsan kivittem a diszkóból, egyenesen az Opel Astra autómhoz.

A kocsiba beülve igazából azonnal egymásnak estünk, teljesen evidens volt, hogy mindketten kívánjuk egymást. Mivel kurva meleg volt, és nem volt klíma a kocsimba, így meztelenre vetkőztünk, hogy ne süljünk meg. Egyből be is kapta az ekkor még fél merev farkam, majd cumizni kezdett. Mivel látta, hogy nagyon élvezem, így meg is kérdezte:

Tényleg nem szoptak még így le?

A válaszom egyértelmű nem volt. Való igaz, hogy nagyon jól szopta a pöcsöm a kislány, de azért eléggé kanos is voltam, mivel 1 éve nem voltam nővel.

Azt is tudta, hogy imádom, amikor a makkomat harapdálja, vagy amikor a golyóimat szívogatja. Nagyon jól esett, ahogy a finom, érdes kis nyelvecskéjével szépen körbebarangolt a farkamon, és a golyóimon is. Nagyon tetszett, amikor a gátamat is nyalogatta, kényeztette. Én közben simogattam teljesen meztelen, feszes, tini testét. A szép, feszes hegyes cickókat, formás, kerek popsikáját. Nagyon koncentrálnom kellett, hogy ne süljek el azonnal a szájába, ugyanis ténylegesen annyira jól szopott, hogy kb a 3. perctől kezdve szinte rögtön tele tudtam volna lőni a száját. Először úgy beszéltük meg, hogy a szájába élvezek el, de aztán a vége fele mondta, hogy inkább verjem rá. Ehhez ki kellett szállnunk a kocsiból, és ott vertem rá. A kamerám viszont itt lemerült, így arról már nincs felvetélem.

Éjjeli szopás az autóban
Éjjeli szopás az autóban