Barátnőmmel szombat este (Derzsi Anita)

Ingyen szex a gyönyörű barátnőmmel

Szerelmemmel nem volt kedvünk sehova menni, ezért úgy döntöttünk egymással s egy kis huncutkodással fogjuk eltölteni a szombat esténket. A szex a kurva kinézetű lányokkal a legjobb, akik valójában nem a hagyományos értelembe vett kurvák, azaz nem pénzért szexelnek, hanem élvezetért. A csajom is ilyen. Pontosan tudom, hogy az Én faszomon kívül még a szomszéd Józsikát is rendszeresen leszopja, és azt is pontosan tudom, hogy még egy lónak a vérvörös fasza is kevés volna neki, de mivel jó csaj, így eltűröm neki, mert legalább van kivel villognom amikor megyünk ide-oda.

Mivel nemrégiben volt a szülinapja, így vettem neki egy “Szopnék” feliratú pólót. A szexfilmünk elején barátnőm épp félmeztelenül látható. Éppen átöltözni készül, amikor eszembe jut a póló, és mondom neki, hogy próbálja már fel. Oda is dobom neki, fel is veszi, majd miután tetszik neki hálája jeléül letérdel elém, és elkezd a farkam felé kúszni. Ezeket a pillanatokat nagyon szeretem! Ezután leveszi a nadrágomat, majd szájába veszi a farkamat. Iszonyatosan jól tud szopni a lány! Elkezd lefelé menni a szájával a golyóimhoz, mivel tudja, hogy imádom, amikor a golyómmal is foglalkozik. Puszilgatja, nyalogatja, és finoman harapdálja is. Ezek az abszolút kedvenceim!

Ezután egy kis mellszex következik, a szép, formás szilikon mellei közé veszi a farkamat, és elkezd rajta csúszkálni. Néha hagyja, hogy lássam a farkam, amint a mellei közé csúszik, majd onnan ki, néha pedig ráhúzza a pólót, és a fantáziámra bízza a dolgot, közben pedig bájosan vigyorog, amiért tudja, hogy bárhol, bármikor azonnal megőrülök! Ezután felpattint egy óvszert, majd beleül a farkamba, és lovagló pózban dugunk egy kicsit. Ezt felvesszük nektek közelről, és távolabbról egyaránt, majd szexpózt váltunk. Végül letérdel elém, és leveszi az óvszert, és elkezdi kiverni a farkamat a gyönyörű szép lány, és hagyja, hogy egyenesen a szájába élvezzek egy jó nagy adag friss gecit.

Ingyen szex barátnőmmel
Ingyen szex barátnőmmel