Két leszbi roma gádzsi szexkalandja

0 nézetek
0%

Masztizó csajok a putriban

A helyi sor végén az egyik putriban lakik 2 csaj. Ők a falu olcsó, suttyó kurvái. Nem az a kérdés, hogy kik húzták meg őket, hanem, hogy hányszor. Igazi alávaló, retkek. Nemrégiben a piacon Pista Nénitől hallottam, hogy állítólag a lányok, akik amúgy félig testvérek (ki gondolta volna), leszbikusok, legalábbis voltak már kalandjaik egymással. Valamiért ezt a történetet senki sem kérdőjelezte meg, mindenki elsőre elhitte, mert a rosszlányokról köztudott volt, hogy eléggé bevállalósak, és szeretik az extrém szexet is. Régóta álmodoztam már arról, hogy egyszer filmezhessek két szeretkező lányt, azonban eddig nem nagyon nyílt rá alkalmam, de mindez megváltozott, amikor is egy családi ebéd alkalmával az egyik ismerősöm elmondta, hogy a lányok amatőr szexfilmet szeretnének forgatni, és operatőrt keresnek. Még aznap jelentkeztem, és meg is kaptam a feladatot, így másnap hozzá is láttunk a szexfilm készítéséhez.

Szexéhes a gádzsi

Az xxx videó azzal indul, hogy a rosszlányok a putri két pontja, a tyúkól, és a kültéri wécé közé kifüggesztett, nyilvánvalóan nem lopott felsővezetékre teregetik a kimosott ruhákat. A következő vágásnál az egyik lány cigit dug a puncijába, és cigizteti a punciját. Ez már bőven az extrém szex kategória, de a csajok itt még nem állnak meg.

Elkezdik szopogatni, nyalogatni egymás mellbimbóit, majd nemsokára teljesen meztelenre vetkőznek s élvezik egymás, illetve a forró napsütés társaságát. A háttérben feltűnik egy rozsdásodó villanyoszlop is, ami kísértetiesen hasonlít egy vasúti villanyoszlophoz, de nyilván ez teljesen véletlen. A csajok simogatják egymás nagy seggét, majd egy csiklóizgatóval elkezdik feltüzelni egymást. Az érzékeny puncikák hamar kikészülnek a kifinomult szexjátéktól, ám a lányok ekkor még tovább mennek. Vad kölcsönös francia, és kölcsönös puncinyalás veszi kezdetét 69-es pózban, majd hamarosan előkerül egy óriási műfasz is, amivel megdugják egymás picsáját. A vad szexjáték után a lányok levezetésképpen még egy széles, lapos samponos flakont is feldugnak egymásnak s ezzel abszolúte csúcsra juttatják magukat.

gádzsi
Két leszbi gádzsi
Tól től:
Dátum: április 29, 2018